Meniu Nuntă

Varianta 1

Wellcome

  • Spumant ”La Roche”
  • Amuse bouche
  • Blinis cu crème fraiche, somon și verdeturi aromate
  • Tartine cu feta, masline si parmezan, oregano
  • Fructe de sezon
  • Mix de alune & crakers: alune, mix de brezzel, salatini…

Aperitiv

  • Roll salad cu duo măsline (castravete, iceberg, ardei, roșie, cașcaval, pui, porumb, dressing miere-acetobalsamic)
  • Ou de prepeliță în stil japonez în sos de soia și susan alb, negru
  • Pateuri gougere cu crudități cu somon afumat, capere
  • Cremă de brânză și merișoare, rozmarin și măsline negre décor
  • Pui crispy dulce-picant învelit în bacon
  • Frigărui cu mini chifteluțe asortate de curcan și pui, ierburi provence
  • Salată de icre pe bază crunchy, lime, chivas
  • Finger prosciutto, rucola, cașcaval
  • Bruscheta salami chorizzo cu pastă de brânză, oregano și măsline

Fel principal 1

  • Cod la cuptor învelit în bacon, prezentat pe piure de mazăre,
  • Sos de roșii și tarhon
  • Garnitură de legume sote cu arome provence (dovlecel, morcov, ardei)
    sau
  • Păstrăv în crustă de pesmet cu crispy jambon
  • Sos de coriandru și lămâie
  • Garnitură de orez cu ciuperci

Fel principal 2

  • Sărmăluțe în foi de varză învelite în bacon, cu mămăliguță triunghi, ardei iute și smântână,
  • Décor roșie cherry concasse

Fel principal 3

  • Friptură de porc glazurată cu miere și ierburi, sos de vin
  • Bruschete de pui mediteraneene cu ardei, roșie, busuioc și mozzarella

Garnitură

  • Cartofi crocanți cu susan, salvie și lămâie

Salată

  • Salată în stil thai cu legume asortate (varză duo, sos soia, zahăr brun, morcov, mentă)

Tort

Specialități pâine

  • Mini baghete simple și cu semințe asortate

Varianta 2

Wellcome

  • Spumant ”La Roche”
  • Amuse bouche
  • Blinis cu crème fraiche, somon și verdețuri aromate
  • Tartine cu prosciutto, sparanghel și sos remoulade
  • Fructe de sezon
  • Mix de alune & crakers: alune, mix de brezzel, salatini…

Aperitiv

  • Mini frigărui cu mozzarella, roșie cherry, tortelinii și sos pesto
  • Bacon umplut cu cremă de brânză și chivas, condimente
  • Portocală, bambinii mozzarella, prosciutto crudo, rucola
  • Ciuperci fusion umplute cu ou de prepeliță, bacon, cimbru și condiment
  • Canapele cu somon fume, cremă guacamole și pomodori secchi
  • Frigărui francais cu brie și struguri, semințe de dovleac și praf de fistic
  • Tartine asiatice cu creveți, coriandru, lime
  • Curcan cu muguri de pin, pesto și mozzarella
  • Roll salad cu sfeclă roșie, brânză și semințe, măsline Kalamata

Fel principal 1

  • Medalion de somon la grătar cu oregano, capere și lămâie
  • Orez cu coriandru, lime, mazare și cherry uscate
    sau
  • Șalău cu toping de pesmet, rozmarin și anchois, sos alb acrișor
  • Brocoli în susan cu baby morcov copt și rucola

Fel principal 2

  • Sărmăluțe în foi de varză învelite în bacon, cu mămăliguță triunghi, ardei iute și smântână,
  • Décor ramură cimbru

Fel principal 3

  • Frigărui de pui satay marinate, cu sos de arahide
  • Porc dulce picant cu cimbru și busuioc, aceto balsamic – miere
  • Roll subțire de vrăbioară în ulei de măsline, umplută cu trio legume și cimbru
    sau
  • Escalop de porc cu ciuperci, sos de vin
  • Pui cordon bleu, sos lemon și Dijon, verdeață
  • Frigărui mozaic din cârnați afumați, kaiser, ceapă și ardei multicolor

Garnitură

  • Cartofi wedges copți cu parmezan și pudră de usturoi

Salată

  • Salată de castraveți, ardei, măsline și feta, oregano, sos vinegret

Tort

Specialități pâine

  • Mini baghete simple și cu semințe asortate

Varianta 3

Wellcome

  • Spumant ”La Roche”
  • Amuse bouche
  • Blinis cu ou de prepeliță și icre de somon
  • Tartine cu brie și struguri
  • Fructe de sezon
  • Mix de alune & crakers: alune, mix de brezzel, salatini…

Aperitiv

  • Tarte cu ciuperci și pancetta și parmezan
  • Inele de calamar pane décor sparanghel
  • Ou de prepeliță, icre de somon și chivas, cremă fină de brânză
  • Salată de vită roze, cu germeni, castravete, ciuperci, coriandru, ulei de susan…
  • Crostini cu sparanghel verde, serrano și sos remoulade
  • Brânză de capră, pere și ardei capia copt în oțet, bază crocantă
  • Somon în stil asiatic cu ghimbir și sos soia, susan
  • Escalopuri vieneze de curcan și mozzarella
  • Scobitori grecești cu kalamata, cherry, castravete și brânză cu oregano
  • Brânză Camembert, struguri și mentă verde

Fel principal 1

  • Frigărui de somon cu rozmarin, oregano, lime și piper multicolor prezentate pe guacamole
    sau
  • Lup de mare în crustă de pesto (muguri de pin, busuioc, ulei de măsline) roșioare și citrice, sparanghel învelit în serrano, decor
    sau
  • Somon și tăieței cu susan negru, soia și ghimbir

Garnitură

  • Paste cu mazăre și dovlecel, unt aromat
    sau
  • Garnitură spanac baby, susan și pleurotus
    sau
  • Varză de Bruxelles în unt și parmezan

Fel principal 2

  • Sărmăluțe în foi de varză și foi de viță, cu mămăliguță dreptunghi, ardei iute și smântână,
  • Décor bacon crispy și oregano (5 buc)

Fel principal 3

  • Pui umplut cu brânză de capră și tarhon
  • Chateaubriand cu sos béarnaise
  • Jambon porc Marsala (duo ciuperci, oregano, unt și vin)
    sau
  • Pui cu șofran și sos de coriandru
  • Mușchi de vită cu sare de mare, sos de whisky
  • Medalioane de porc învelite în prosciutto cu rozmarin și sos de mustar

Garnitură

  • Cartofi la cuptor cu trio cremă de brânză (gorgonzola, brie,mozzarella)

Salată

  • Salată verde cu iceberg, porumb, rucola, radicchio, andive, măr și dressing de mac

Tort

Specialități pâine

  • Mini baghete simple și cu semințe asortate

Varianta 4

Wellcome

  • Spumant ”La Roche”
  • Amuse bouche
  • Foie gras cu smochine și vanilie
  • Gorgonzola cu serrano și rucola
  • Fructe de sezon
  • Mix de alune & crakers: alune, mix de brezzel, salatini…

Aperitiv

  • Ruladă din piept de curcan cu morcovi, ghimbir proaspăt și frunze de praz
  • Dovlecei rosty cu cremă de brânză și icere roșii
  • Salată italiană cu tortelinii, creveți ușor picanți, măsline, capere, avocado
  • Cupe fillo cu salată de fructe de mare, andivă, lime, chivas
  • Sparanghel învelit în prosciutto la cuptor cu fistic
  • Ciuperci umplute cu brânză Blue și pomodori
  • Mini frigărui antipasto baffalo cheese, busuioc, pomodiri, prosciuto
  • Frigărui chicken yakitory (pulpe pui)
  • Rață cu boconcinii și portocală
  • Foie gras cu ananas și ulei de vanilie

Fel principal 1

  • Calcan cu sos de unt și ardei copt roșu, pomodori sechi
    sau
  • Doradă cu fenicul la tavă
    sau
  • Cotlet de somon cu sos gazpacho și sparanghel

Garnitură

  • Zucchini cu ardei grasi, ciuperci și baby corn, glazurate cu oțet balsamic

Fel principal 2

  • Sărmăluțe în foi de varză și foi de viță, două din carne curcan/rață și două vită/porc
  • Mămăliguță dreptunghi, ardei iute și smântână
  • Décor prezentare bărcuță de ardei roșu, bacon crispy (5 buc)

Fel principal 3

  • Piept de rață la cuptor, cu condimente și sos de mere
  • Mușchi de vită cu struguri și vin porto, oregano
  • Friptură de porc cu sos de muștar și piure de conopidă
    sau
  • Curcan în pesmet panko cu sos de brânzeturi fine
  • Mușchi de vită cu cremă de trufe și rucola
  • Piept de rață umplut cu pate din ficat de gâscă
    sau
  • Curcan cu lămâie și piure de brocoli
  • Friptură de vită și sos chilli, pesto și alune
  • Cotlet de porc la grătar cu sos de whisky

Garnitură

  • Orez basmatic cu șofran și ciuperci și vin alb
    sau
  • Fenicul cu piure de brocolli, ardei copt și rozmarin, ulei de măsline
    sau
  • Cartofi suedezi cu oregano

Salată

  • Salata iceberg, rucola, rodie, goji, semințe de floarea soarelui, roșii cherry, portocale, oțet balsamic, ulei de măsline verzi cu migdale

Tort

Specialități pâine

  • Mini baghete simple și cu semințe asortate

Varianta 5

Wellcome

  • Spumant ”La Roche”
  • Amuse bouche
  • Tartine cu rață, cu mozzarella bambini și caise
  • Guacamole, creveți speciali, coppa
  • Fructe de sezon
  • Mix de alune & crakers: alune, mix de brezzel, salatini…

Aperitiv

  • Salată curcubeu cu carne de crab, porumb, roșii cherry, avocado, ardei verde și coriandru
  • Castravete cu ton ușor picant, susan bicolor, avocado și sos soia
  • Mini frigărui cu boconcini, guda, struguri și mentă
  • Somon roll cu avocado și icre roșii, chivas
  • Frigărui de creveți tandoori și somon cu sos de guacamole, pomodori sechi
  • Foie gras cu smochine caramelizate
  • Blinis cu mascarpone, caviar, ou de prepeliță
  • Anchois rulat pe măsline verzi cu migdale
  • Black tiger în crustă de tăieței cu sos sweet
  • Avocado, creveți roz, sos-cocktail, condimente
  • Brânză Roquefort, prosciutto și rucola, pepene galben
  • Bază crocantă cu inele de calamar și ghimbir, busuioc

Fel principal 1

  • Ton la grătar cu salsa exotic de avocado, portocală, castravete, sos de lime și coriandru, ginger
    sau
  • Fructe de mare asortate: rulouri de calamar cu sparanghel, creveți tiger cu sos special, scoici Saint Jacques cu unt aromat, baby caracatiță
    sau
  • Doradă cu salsa de mango și lime, creveți tiger înveliți în somon cu sparanghel și sos dulce de ghimbir

Garnitură

  • Orez nero di sepia cu ciuperci shiitakes, lime și portocală décor
    sau
  • Sparanghel, ciuperci pleurotus și ardei gras roșu la cuptor, cu parmezan și muguri de pin
    sau
  • Linguini cu pesto rosso și fistic, lime, coriandru

Fel principal 2

  • Sărmăluțe în foi de viță cu rață și curcan (5 bucăți), ardei iute și smântână
  • Duo de crochete de mămăligă cu prosciutto și susan
  • Mămăligă dreptunghi, bacon rulat la cuptor cu cremă de brânză și smântână

Fel principal 3

  • Escalop de foie gras cu ananas, portocală, ulei aromat cu vanilie,
  • Mușchi de vită cu ardei copți și sos de coriandru
  • Friptură de porc în cidru cu sos de smântână și muștar
    sau
  • Piept de rață cu piure de ardei copți roșii
  • Vită marinată cu sos worchestershire și lemongrass
  • Piept de curcan umplut cu foie gras și sos de arțar, coacăze
    sau
  • Pulpă de rață cu sos de coacăze și portocale
  • Cotlete de vițel învelite în prosciutto, salvie, lime
  • Berbecuț cu cimbru și șalote aromate, sos de vin Madeira

Garnitură

  • Roll trio color ardei capia, file de anșoa, semințe de pin
  • Varză de Bruxelles cu șalote lipicioase, morcovi cu cimbru
  • Cartofi dulci glazurați cu ghimbir și oregano la cuptor

Salată

  • Salată de rucola cu cartofi dulci, quinoa, nucă, parmezan, rodie
  • Salata thai cu legume asortate (varză duo, sos soia, zahăr brun, morocov, mentă)

Tort

Specialități pâine

  • Mini baghete simple și cu semințe asortate

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
×
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
FIŞIERE COOKIE NECESARE
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
Afisează modulele cookie necesare
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos nu doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
Afisează modulele cookie necesare
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
Afisează modulele cookie necesare
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră.