Varianta 1
Wellcome
- Spumant ”La Roche”
- Amuse bouche
- Blinis cu crème fraiche, somon și verdeturi aromate
- Tartine cu feta, masline si parmezan, oregano
- Fructe de sezon
- Mix de alune & crakers: alune, mix de brezzel, salatini…
Aperitiv
- Roll salad cu duo măsline (castravete, iceberg, ardei, roșie, cașcaval, pui, porumb, dressing miere-acetobalsamic)
- Ou de prepeliță în stil japonez în sos de soia și susan alb, negru
- Pateuri gougere cu crudități cu somon afumat, capere
- Cremă de brânză și merișoare, rozmarin și măsline negre décor
- Pui crispy dulce-picant învelit în bacon
- Frigărui cu mini chifteluțe asortate de curcan și pui, ierburi provence
- Salată de icre pe bază crunchy, lime, chivas
- Finger prosciutto, rucola, cașcaval
- Bruscheta salami chorizzo cu pastă de brânză, oregano și măsline
Fel principal 1
- Cod la cuptor învelit în bacon, prezentat pe piure de mazăre,
- Sos de roșii și tarhon
- Garnitură de legume sote cu arome provence (dovlecel, morcov, ardei)
sau - Păstrăv în crustă de pesmet cu crispy jambon
- Sos de coriandru și lămâie
- Garnitură de orez cu ciuperci
Fel principal 2
- Sărmăluțe în foi de varză învelite în bacon, cu mămăliguță triunghi, ardei iute și smântână,
- Décor roșie cherry concasse
Fel principal 3
- Friptură de porc glazurată cu miere și ierburi, sos de vin
- Bruschete de pui mediteraneene cu ardei, roșie, busuioc și mozzarella
Garnitură
- Cartofi crocanți cu susan, salvie și lămâie
Salată
- Salată în stil thai cu legume asortate (varză duo, sos soia, zahăr brun, morcov, mentă)
Tort
Specialități pâine
- Mini baghete simple și cu semințe asortate






Varianta 2
Wellcome
- Spumant ”La Roche”
- Amuse bouche
- Blinis cu crème fraiche, somon și verdețuri aromate
- Tartine cu prosciutto, sparanghel și sos remoulade
- Fructe de sezon
- Mix de alune & crakers: alune, mix de brezzel, salatini…
Aperitiv
- Mini frigărui cu mozzarella, roșie cherry, tortelinii și sos pesto
- Bacon umplut cu cremă de brânză și chivas, condimente
- Portocală, bambinii mozzarella, prosciutto crudo, rucola
- Ciuperci fusion umplute cu ou de prepeliță, bacon, cimbru și condiment
- Canapele cu somon fume, cremă guacamole și pomodori secchi
- Frigărui francais cu brie și struguri, semințe de dovleac și praf de fistic
- Tartine asiatice cu creveți, coriandru, lime
- Curcan cu muguri de pin, pesto și mozzarella
- Roll salad cu sfeclă roșie, brânză și semințe, măsline Kalamata
Fel principal 1
- Medalion de somon la grătar cu oregano, capere și lămâie
- Orez cu coriandru, lime, mazare și cherry uscate
sau - Șalău cu toping de pesmet, rozmarin și anchois, sos alb acrișor
- Brocoli în susan cu baby morcov copt și rucola
Fel principal 2
- Sărmăluțe în foi de varză învelite în bacon, cu mămăliguță triunghi, ardei iute și smântână,
- Décor ramură cimbru
Fel principal 3
- Frigărui de pui satay marinate, cu sos de arahide
- Porc dulce picant cu cimbru și busuioc, aceto balsamic – miere
- Roll subțire de vrăbioară în ulei de măsline, umplută cu trio legume și cimbru
sau - Escalop de porc cu ciuperci, sos de vin
- Pui cordon bleu, sos lemon și Dijon, verdeață
- Frigărui mozaic din cârnați afumați, kaiser, ceapă și ardei multicolor
Garnitură
- Cartofi wedges copți cu parmezan și pudră de usturoi
Salată
- Salată de castraveți, ardei, măsline și feta, oregano, sos vinegret
Tort
Specialități pâine
- Mini baghete simple și cu semințe asortate
Varianta 3
Wellcome
- Spumant ”La Roche”
- Amuse bouche
- Blinis cu ou de prepeliță și icre de somon
- Tartine cu brie și struguri
- Fructe de sezon
- Mix de alune & crakers: alune, mix de brezzel, salatini…
Aperitiv
- Tarte cu ciuperci și pancetta și parmezan
- Inele de calamar pane décor sparanghel
- Ou de prepeliță, icre de somon și chivas, cremă fină de brânză
- Salată de vită roze, cu germeni, castravete, ciuperci, coriandru, ulei de susan…
- Crostini cu sparanghel verde, serrano și sos remoulade
- Brânză de capră, pere și ardei capia copt în oțet, bază crocantă
- Somon în stil asiatic cu ghimbir și sos soia, susan
- Escalopuri vieneze de curcan și mozzarella
- Scobitori grecești cu kalamata, cherry, castravete și brânză cu oregano
- Brânză Camembert, struguri și mentă verde
Fel principal 1
- Frigărui de somon cu rozmarin, oregano, lime și piper multicolor prezentate pe guacamole
sau - Lup de mare în crustă de pesto (muguri de pin, busuioc, ulei de măsline) roșioare și citrice, sparanghel învelit în serrano, decor
sau - Somon și tăieței cu susan negru, soia și ghimbir
Garnitură
- Paste cu mazăre și dovlecel, unt aromat
sau - Garnitură spanac baby, susan și pleurotus
sau - Varză de Bruxelles în unt și parmezan
Fel principal 2
- Sărmăluțe în foi de varză și foi de viță, cu mămăliguță dreptunghi, ardei iute și smântână,
- Décor bacon crispy și oregano (5 buc)
Fel principal 3
- Pui umplut cu brânză de capră și tarhon
- Chateaubriand cu sos béarnaise
- Jambon porc Marsala (duo ciuperci, oregano, unt și vin)
sau - Pui cu șofran și sos de coriandru
- Mușchi de vită cu sare de mare, sos de whisky
- Medalioane de porc învelite în prosciutto cu rozmarin și sos de mustar
Garnitură
- Cartofi la cuptor cu trio cremă de brânză (gorgonzola, brie,mozzarella)
Salată
- Salată verde cu iceberg, porumb, rucola, radicchio, andive, măr și dressing de mac
Tort
Specialități pâine
- Mini baghete simple și cu semințe asortate






Varianta 4
Wellcome
- Spumant ”La Roche”
- Amuse bouche
- Foie gras cu smochine și vanilie
- Gorgonzola cu serrano și rucola
- Fructe de sezon
- Mix de alune & crakers: alune, mix de brezzel, salatini…
Aperitiv
- Ruladă din piept de curcan cu morcovi, ghimbir proaspăt și frunze de praz
- Dovlecei rosty cu cremă de brânză și icere roșii
- Salată italiană cu tortelinii, creveți ușor picanți, măsline, capere, avocado
- Cupe fillo cu salată de fructe de mare, andivă, lime, chivas
- Sparanghel învelit în prosciutto la cuptor cu fistic
- Ciuperci umplute cu brânză Blue și pomodori
- Mini frigărui antipasto baffalo cheese, busuioc, pomodiri, prosciuto
- Frigărui chicken yakitory (pulpe pui)
- Rață cu boconcinii și portocală
- Foie gras cu ananas și ulei de vanilie
Fel principal 1
- Calcan cu sos de unt și ardei copt roșu, pomodori sechi
sau - Doradă cu fenicul la tavă
sau - Cotlet de somon cu sos gazpacho și sparanghel
Garnitură
- Zucchini cu ardei grasi, ciuperci și baby corn, glazurate cu oțet balsamic
Fel principal 2
- Sărmăluțe în foi de varză și foi de viță, două din carne curcan/rață și două vită/porc
- Mămăliguță dreptunghi, ardei iute și smântână
- Décor prezentare bărcuță de ardei roșu, bacon crispy (5 buc)
Fel principal 3
- Piept de rață la cuptor, cu condimente și sos de mere
- Mușchi de vită cu struguri și vin porto, oregano
- Friptură de porc cu sos de muștar și piure de conopidă
sau - Curcan în pesmet panko cu sos de brânzeturi fine
- Mușchi de vită cu cremă de trufe și rucola
- Piept de rață umplut cu pate din ficat de gâscă
sau - Curcan cu lămâie și piure de brocoli
- Friptură de vită și sos chilli, pesto și alune
- Cotlet de porc la grătar cu sos de whisky
Garnitură
- Orez basmatic cu șofran și ciuperci și vin alb
sau - Fenicul cu piure de brocolli, ardei copt și rozmarin, ulei de măsline
sau - Cartofi suedezi cu oregano
Salată
- Salata iceberg, rucola, rodie, goji, semințe de floarea soarelui, roșii cherry, portocale, oțet balsamic, ulei de măsline verzi cu migdale
Tort
Specialități pâine
- Mini baghete simple și cu semințe asortate
Varianta 5
Wellcome
- Spumant ”La Roche”
- Amuse bouche
- Tartine cu rață, cu mozzarella bambini și caise
- Guacamole, creveți speciali, coppa
- Fructe de sezon
- Mix de alune & crakers: alune, mix de brezzel, salatini…
Aperitiv
- Salată curcubeu cu carne de crab, porumb, roșii cherry, avocado, ardei verde și coriandru
- Castravete cu ton ușor picant, susan bicolor, avocado și sos soia
- Mini frigărui cu boconcini, guda, struguri și mentă
- Somon roll cu avocado și icre roșii, chivas
- Frigărui de creveți tandoori și somon cu sos de guacamole, pomodori sechi
- Foie gras cu smochine caramelizate
- Blinis cu mascarpone, caviar, ou de prepeliță
- Anchois rulat pe măsline verzi cu migdale
- Black tiger în crustă de tăieței cu sos sweet
- Avocado, creveți roz, sos-cocktail, condimente
- Brânză Roquefort, prosciutto și rucola, pepene galben
- Bază crocantă cu inele de calamar și ghimbir, busuioc
Fel principal 1
- Ton la grătar cu salsa exotic de avocado, portocală, castravete, sos de lime și coriandru, ginger
sau - Fructe de mare asortate: rulouri de calamar cu sparanghel, creveți tiger cu sos special, scoici Saint Jacques cu unt aromat, baby caracatiță
sau - Doradă cu salsa de mango și lime, creveți tiger înveliți în somon cu sparanghel și sos dulce de ghimbir
Garnitură
- Orez nero di sepia cu ciuperci shiitakes, lime și portocală décor
sau - Sparanghel, ciuperci pleurotus și ardei gras roșu la cuptor, cu parmezan și muguri de pin
sau - Linguini cu pesto rosso și fistic, lime, coriandru
Fel principal 2
- Sărmăluțe în foi de viță cu rață și curcan (5 bucăți), ardei iute și smântână
- Duo de crochete de mămăligă cu prosciutto și susan
- Mămăligă dreptunghi, bacon rulat la cuptor cu cremă de brânză și smântână
Fel principal 3
- Escalop de foie gras cu ananas, portocală, ulei aromat cu vanilie,
- Mușchi de vită cu ardei copți și sos de coriandru
- Friptură de porc în cidru cu sos de smântână și muștar
sau - Piept de rață cu piure de ardei copți roșii
- Vită marinată cu sos worchestershire și lemongrass
- Piept de curcan umplut cu foie gras și sos de arțar, coacăze
sau - Pulpă de rață cu sos de coacăze și portocale
- Cotlete de vițel învelite în prosciutto, salvie, lime
- Berbecuț cu cimbru și șalote aromate, sos de vin Madeira
Garnitură
- Roll trio color ardei capia, file de anșoa, semințe de pin
- Varză de Bruxelles cu șalote lipicioase, morcovi cu cimbru
- Cartofi dulci glazurați cu ghimbir și oregano la cuptor
Salată
- Salată de rucola cu cartofi dulci, quinoa, nucă, parmezan, rodie
- Salata thai cu legume asortate (varză duo, sos soia, zahăr brun, morocov, mentă)
Tort
Specialități pâine
- Mini baghete simple și cu semințe asortate



