Meniu Revelion

Varianta 1

Mini Aperitive(Canapés) – 350g/persoana

  • Branza Camembert, nuci, miere, merisoare, rozmarin
  • Castravete cu ton usor picant, susan bicolor, avocado si sos soia
  • Somon roll cu avocado si icre rosii, chivas
  • Foie gras cu smochine caramelizate
  • Blinis cu mascarpone, caviar, ou de prepelita
  • Exotic black tiger cu sos sweet
  • Branza roquefort, prosciutto si rucola, pepene galben
  • Cupe cu salata de fructe de mare, andiva, lime, chivas
  • Mini frigarui antipasto, mozzarella cheese, busuioc, pomodirii
  • Tarte cu piept de rata afumat, chutney de rosii, seminte susan, chivas
  • Ou de prepelita cu sos pesto si green chutney(mazare, rucola, spanac)
  • Tartine cu brie, crispy bacon, sparanghel

Fel Principal – 250g/persoanã

  • Escalopuri de curcan, ardei si mozzarella
  • Frigarui de somon in crusta de ierburi si ghimbir, felie de lime
  • Friptura de porc in cidru cu sos de mustar
  • Piept de rata cu piure de ardei copti rosii
  • Vita marinata cu sos worchestershire si lemongrass
  • Pui cu branza ricotta si salsa de rosii, busuioc
  • Peste alb (salau) in crusta de pesto, salvie, lamaie

Garnitura – 300g/persoanã

  • Zucchini cu ardei grasi, vinete si ceapa rosie, glazurate cu otet balsamic
  • Linguini cu sos pesto muguri de pini si rucola
  • Rissotto cu ricotta, rosii si busuioc verde
  • Cartofi dulci cu rozmarin proaspat la cuptor
  • Broccoli pane in pesmet panko
  • Cartofi cu branza trio si seminte de susan
  • Tagliatele cu brocoli, panceta si sos de smantana dulce

Salata – 150g/persoanã

  • Salata cu castraveti, greph, coriandru proaspat, piept pui
  • Salata rucola cu cartofi dulci, quinoa, rucola, nuca, parmezan, rodie
  • Salata de thai cu legume asortate (varza duo, sos soia, zahar brun, morocov, menta)
  • Salata de sfecla rosie si mango cu branza moale de capra
  • Salata Caesar cu ou si somon afumat

Desert – 200g/persoanã

  • Oreo mint (blat de menta si ciocolata, crema de lamaie, crema de ciocolata)
  • Honey cu pere (crema toffee cu pere, blat vanilie si cacao)
  • Mini chesse cake cu crema de lamaie
  • Brownie cu migdale
  • Prajitura cu prune (blat cacao, crema de prune, gril ciocolata)
  • White blueberry (blat de miere, panacota cu ciocolata alba, jeleu de afine)
  • Merenques almond cu prune (blat cacao, crema cu prune, bezea )
  • Fructe de padure cu crema de mascarpone si bezea
  • Frigarui de fructe (ananas, struguri, kiwi, etc)

Specialitati paine – 30g/persoanã

  • Pâinici albe si cu secara
  • Mini ciabatta, multi cereal, mini chifle albe

Varianta 2

Mini Aperitive(Canapés) – 400 g/persoanã

  • Coppa cu piersica si bocconcini
  • Somon afumat in stil asiatic cu ghimbir si sos soia, susan
  • Cupe cu creveti pane si sofran, sos de maioneza cu lime
  • Bruscheta de cozonac cu mascarpone, smochina confiata si ardei copt
  • Pepene galben cu prosciutto, rucola
  • Sparanghel la cuptor invelit in sunca serrano piper multicolor
  • Chorizzo cu ou de prepelita si coriandru
  • Tartar de ton cu capere, castravete murat, chilli, busuioc si patrunjel
  • Bruschete cu rucola, rosii cherry, creveti si rucola
  • Quiche lorraine cu bacon si ou de prepelita
  • Mini frigarui cu mozzarella, rosie cherry, tortelinii si sos pesto
  • Canapele cu somon fume, crema guacamole si pomodori secchi
  • Frigarui francais cu brie si struguri, seminte de dovleac si praf de fistic
  • Tartine asiatice cu creveti, coriandru, lime
  • Curcan cu muguri de pin, pesto si mozzarella

Fel Principal – 300g/persoanã

  • Piept de rata cu sos de fructe de padure
  • Muschi de vita umplut cu ierburi aromatice
  • Pui cu branza ricotta si salsa de rosii, busuioc
  • Dorada cu salsa exotica si salvie
  • Cotlete de vitel invelite in prosciutto, salvie, lime
  • Cod la cuptor invelit in bacon, sos de rosii si tarhon
  • Friptura de porc glazurata cu miere si ierburi, sos de vin
  • Pui umplut cu branza de capra si tarhon
  • Chateaubriand cu sos béarnaise
  • Jambon porc Marsala (duo ciuperci, oregano, unt si vin)

Garnitura – 350g/persoanã

  • Cartofi dulci glazurati cu ghimbir si oregano la cuptor
  • Fasole verde pastai cu migdale, suc de lamaie, ceapa rosie, unt
  • Ciuperci asortate cu muguri de pin, masline si coriandru
  • Ardei fripti marinati cu menta si lamaie
  • Farfalle cu mazare si ciuperci si rosii uscate confiate
  • Orez basmatic cu sofran si ciuperci si vin alb
  • Cartofi crocanti cu susan, salvie si lamaie
  • Fasole verde pastai cu ciuperci si unt

Salata – 180g/persoanã

  • Salata de ardei capia rosii copti si capere, masline negre, usturoi copt in ulei de masline
  • Salata de sfecla rosie si mango cu migdale
  • Salata Colleslaw (varza alba, rosie, capere, hrean, maioneza)
  • Salata de cruditati cu nuca
  • Salata tabbouleh cu lipie uscata

Desert – 220g/persoanã

  • Mini chesse cake cu zmeura
  • Brownie cu migdale, coacaze
  • Trufe cu ciocolata si alune de padure
  • Diamantina (ciocolata, menta, mascarpone, zmeura)
  • Mini croisinii cu migdale si cafea
  • Marble cu fructe confiate, menta si cereale
  • Millfeuille cu vanilie si nuci
  • Cubulete cu vanilie si fulgi de cocos
  • Frigarui de fructe: papaya, ananas, struguri
  • Knicker boocker (bezea, crema mascarpone, fructe de padure, menta)

Specialitati paine – 30g/persoanã

  • Pâinici albe si cu secara
  • Mini ciabatta, multi cereal, mini chifle albe

Varianta 3

Mini Aperitive(Canapés) – 450g/persoanã

  • Fructe de mare (baby caracatita, calamar, creveti) cu sos de citrice, ierburi aromate
  • Tartine cu serrano si sparanghel verde, sos remoulade
  • Anchoix cu masline verzi umplute cu migdale marinate pe scobitoare
  • Foie gras cu mandarine caramelizate si acetobalsamic
  • Blue chesse cu nuca si miere
  • Frigarui de branzeturi (guda, ementaler) cu struguri
  • Frigarui cu sfecla rosie, branza si seminte, masline kalamata
  • Almond cu struguri si branza brie si busuioc (struguri, branza brie)
  • Somon cu castravete, icre rosii, branza fina si piper multicolor
  • Tartine cu creveti marinate, rucola si sparanghel
  • Blinis red caviar, lemon, ou de prepelita, smantana
  • Turte din sfecla rosie cu somon afumat, crema de iaurt, marar si piper negru
  • Piersici cu piept de rata afumat (piersici in sirop, piept de rata afumat, mozzarella)
  • Gnocchi la cuptor cu rosii uscate, masline verzi si busuioc
  • Black tiger creveti inveliti in prosciutto prezentat pe pahare cu sos special
  • Shots with veggies cream fresh
  • Cuburi cu baby spanac si halloumi, unt
  • Mini finger de varza de bruxelles, serrano, pomodori si busuioc

Fel Principal – 350g/persoanã

  • Frigarui asortate picante cu fructe de mare (black tiger, caracatita, calamar)
  • Rata cu sos de coacaze si portocale
  • Berbecut cu cimbru si salote aromate, sos de vin Madeira
  • Frigarui din saltimbocca de curcan
  • Piept de rata la cuptor, cu condimente si sos de mere
  • Muschi de vita cu struguri si vin porto, oregano
  • Friptura de porc in serrano cu sos de mustar si piure de conopida
  • Somon in crusta de ciuperci
  • Creveti tiger invelit in somon cu sparanghel si sos dulce de ghimbir
  • Escalop de foie gras cu ananas, portocala, ulei aromat cu vanilie,
  • Muschi de vita in crusta de mustar si sos de hasme
  • Escalop de scoici saint jaques cu sos de sofran si vin
  • Cotlet de somon cu sos gazpacho si sparanghel

Garnitura – 400g/persoanã

  • Orez nero di sepia cu ciuperci shiitakes, lime si portocala décor
  • Sparanghel, ciuperci pleurotus si ardei gras rosu la cuptor, parmezan si muguri de pin
  • Gratine de telina, cartofi dulci si baby morcov
  • Sparanghel si ardei gras rosu la cuptor, cu parmezan
  • Fasole verde pastai cu migdale, suc de lamaie, ceapa rosie, unt
  • Varza de bruxelles lipicioasa cu struguri si nuci
  • Dovleac copt in sirop de artar cu nuci pecan
  • Farfalle cu ciuperci, rucola, pomodori si sos pesto
  • Orez cu migdale, alune de padure si conopida

Salata – 200g/persoanã

  • Salata de vita roze, cu germeni, castravete, ciuperci, coriandru, ulei de susan…
  • Salata italiana cu tortelinii, creveti usor picanti, masline, capere, avocado
  • Salata iceberg, rucola, rodie, goji, seminte de floarea soarelui, rosii cherry, portocale, otet balsamic, ulei de masline verzi cu migdale
  • Salata de humus cu lipie uscata
  • Salata cu rucola, ciuperci, parmezan, gorgonzola, seminte dovleac, pepene galben

Desert – 250g/persoanã

  • Prajitura cu crema de branza si clementine glazurate
  • Tarte cu ciocolata, banane si nuca de cocos
  • Cupe cu fructe si vanilie
  • Muffin in caramel si portocala
  • Bezele cu nuci si ciocolata
  • Mini Pavlova cu bezea, spuma de mascarpone, afine, capsuni si alune de padure
  • Cheescake cu crema de castane
  • Florentini (multiblat din alune granulate, ciocolata si caramel)
  • Prajitura montblanc cu nuci de cocos
  • Frigarui de fructe din mure, capsuni, pepene, papaya, ananas, struguri, sos brangy
  • Fructe de padure, menta, miere si baby meringues

Specialitati paine – 30g/persoanã

  • Pâinici albe si cu secara
  • Mini ciabatta, multi cereal, mini chifle albe

Servicii incluse in pret:

  • Transport in Bucuresti, ambalaje, consumabile
  • Debarasarea spatiului este asiguratã de cãtre personalul nostru
  • Aranjarea pe platouri speciale a desertului si a bufetului cald in chafing dish
  • Etalarea produselor in functie de specific pe diverse suporturi gen miniplatouri, platouri speciale branzeturi preparate branzeturi
  • Preparatele gen sufleu aranjate pe pahare speciale cu lingurite speciale
  • Preparatele Knicher Boocker, salata de fructe, creme….servite pe boluri si sticla tip vaza de forme deosebite
  • Farfurii ceramicã mari, tacâmuri inox, tãvi si platouri inox, tãvi pentru debarasat, cos rachitã pentru chifle, cos gunoi…
  • Mese pentru bufet si mese stand up tip cocktail….
  • Fete de masã pentru bufetul suedez in culori pastelate
  • Aranjamente florale pentru bufet, si mesele de cocktail
  • Inventar complet pahare bauturi in functie de sortimentatie aleasa gratuit din partea noastra
  • Aranjarea bufetului intr-un stil inedit, platouri oglinzi, platouri sticla pe picturi in ulei, diferite aranjamente si accesorii care dau unicitate si personalizare a evenimentului.

Oferta este valabilă pentru pentru un minim de 15 persoane.


Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
×
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
FIŞIERE COOKIE NECESARE
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
Afisează modulele cookie necesare
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos nu doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
Afisează modulele cookie necesare
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
Afisează modulele cookie necesare
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră.