Meniu Crăciun

Varianta 1

Mini Aperitive Reci 250 g/persoana

  • Platouri cu racituri traditionale asortate (toba de porc, sorici, muschi afumat, salam crud uscat de casa, sunca afumata…)
  • Platouri cu branzeturi romanesti asortate (cas, cascaval, cascaval afumat, urda, branza de vaci…)
  • Cruditãti asortate cu masline (castraveti, rosii, ardei gras, masline kalamata, verzi si negre…)
  • Piftie de porc

Aperitive 50 g/persoana

  • Zacusca cu legume
  • Fasole batuta cu sos de ceapa prajita
  • Salata de vinete
  • Icre de crap

Fel Principal – 200g/persoanã

  • Carnati de casa afumati prajiti cu foi de dafin
  • Ceafa de porc cu ierburi la cuptor
  • Pastrav in malai cu sos de usturoi
  • Piept de pui cu ciuperci si ardei
  • Ostropel de pui cu legume si usturoi (bucati de piept de pui, pulpe de pui, legume, sos demi-glace)
  • Ciolan afumat cu fasole boabe si tarhon
  • Parjoale moldovenesti cu sos de rosii, maghiran
  • Sarmale tradiționale cu mămăliguță, smântână și ardei iute – 2buc

Garnituri – 250g/persoanã

  • Cartofi gratin cu kaiser si cascaval
  • Legume mix la gratar (ardei, dovlecei,vinete,rosii,ceapa rosie)
  • Pilaf de orez cu legume
  • Cartofi cu branza si verdeata sos de iaurt
  • Fasole verde cu ciuperci

Salate – 150g/persoana

  • Salata de sfecla rosie cu hrean
  • Varza murata cu piper si ulei de masline
  • Salata de ardei copti cu praf de piper

Desert – 200g/persoana

  • Placinta cu dovleac si scortisoara
  • Placinta cu mere si nuca
  • Cozonac cu nuca si stafide
  • Salam de biscuiti
  • Galusti cu prune si pesmet

Specialitati paine – 30g/persoanã

  • Pâinici albe si cu secara
  • Mini ciabatta, multi cereal, mini chifle albe

Varianta 2

Mini Aperitive reci 300 g/persoana

  • Platouri cu racituri traditionale asortate (toba de porc, sunca fiarta cu boia dulce, salam de sibiu uscat, sorici, ghiudem, jumari, lebar, babic…)
  • Platouri cu branzeturi romanesti asortate (cas, telemea veche de oaie, branza burduf, cascaval, cascaval afumat, urda, branza de vaci…)
  • Cruditãti asortate cu masline (castraveti, rosii, ardei gras, masline kalamata, verzi si negre…)
  • Piftie de porc

Aperitive 50 g/persoana

  • Zacusca de peste
  • Zacusca de ciuperci
  • Fasole batuta cu sos de ceapa prajita
  • Salata de icre de stiuca cu ceapa
  • Salata de vinete

Fel Principal – 250g/persoanã

  • Tochitura din carne de porc cu usturoi si mamaliga
  • Chiftele de peste
  • Saramura dobrogeana cu fileu de salau
  • Frigarui cu carne de miel
  • Pui inabusiti cu legume si verdeturi aromate
  • Carnaciori de plescoi proaspeti la gratar
  • Pastrama de oaie la ceaun cu mamaliga
  • Sarmale tradiționale cu mămăliguță, smântână și ardei iute – 4buc

Garnituri – 250g/persoanã

  • Orez cu unt si verdeturi
  • Cartofi taranesti cu ardei multicolor
  • Legume aromate la gratar
  • Ciuperci prajite cu unt si usturoi, patrunjel
  • Cartofi ardelenesti cu smantana si patrunjel tocat

Salate -150g/persoana

  • Salata de muraturi asortate, conopida, gogosar, castraveti, telina…
  • Salata de cartofi ”orientala” (ceapa rosie, marar, ou, masline carnoase si parfumate, salata verde, cartofi)
  • Salata de castraveti murati cu tarhon
  • Salata pescareasca

Desert – 200g/persoana

  • Mere coapte cu miere si nuca
  • Placinta cu dovleac, nuca, scotisoara si ghimbir
  • Placinta cu mere
  • Cornulete cu nuca si magiun
  • Cozonac cu nuca si stafide
  • Minciunele cu rom
  • Mini gogosi facute cu lingura cu miere si scortisoara
  • Placinta dobrogeana cu branza dulce

Specialitati paine – 30g/persoanã

  • Pâinici albe si cu secara
  • Mini ciabatta, multi cereal, mini chifle albe

Servicii incluse in pret:

  • Livrare asiguratã de personal calificat
  • Aranjarea pe platouri speciale a desertului si a bufetului cald in chafing dish
  • Etalarea produselor in functie de specific pe diverse suporturi gen talere, platouri speciale branzeturi preparate branzeturi a bufetului
  • Preparatele gen sufleu aranjate pe pahare speciale cu lingurite speciale
  • Farfurii ceramicã mari patrate in cascada aranjate
  • Tacâmuri inox, tãvi si platouri inox, tãvi pentru debarasat, cos rachitã pentru chifle, cos gunoi…
  • Aranjamente florale pentru bufet, aranjamente din lamai in forme diverse
  • Gheata
  • Aranjarea bufetului intr-un stil inedit:
    –         platouri oglinzi,
    –          platouri sticla pe picturi in ulei,
    –         diferite aranjamente si accesorii care dau unicitate si personalizare a evenimentului
    –         platouri din geam securizat in cascada cu iluminare
    –         cuburi colorate
    –         flori, lumina difuza, si aranjamente de lumanari si pene colorate
  • Tot bufetul va fii pus in evidenta de proiectii de lumina, surprize si aranjamente specifice Craciunului, coronite…
  • Aranjarea bufetului intr-un stil inedit, platouri oglinzi, platouri sticla pe picturi in ulei, diferite aranjamente si accesorii care dau unicitate si persoanlizare a evenimentului.

Oferta este valabilă pentru pentru un minim de 15 persoane.


Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
×
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
FIŞIERE COOKIE NECESARE
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
Afisează modulele cookie necesare
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos nu doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
Afisează modulele cookie necesare
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
Afisează modulele cookie necesare
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră.