Bucătărie Frantuzeasca
Mini Aperitive (Canapés)
- Branza de capra, pere si ardei capia copt in otet, baza crocanta
- Branza Camembert, nuci, miere, merisoare, rozmarin
- Castravete cu ton usor picant, susan bicolor, avocado si sos soia
- Somon roll cu avocado si icre rosii, chivas
- Frigarui de creveti tandoori si somon cu sos de guacamole, pomodori sechi
- Foie gras cu smochine caramelizate
- Blinis cu mascarpone, caviar, ou de prepelita
- Black tiger in crusta de taietei cu sos sweet
- Branza Roquefort, prosciutto si rucola, pepene galben
- Baza crocanta cu inele de calamar si ghimbir, busuioc
- Cupe fillo cu salata de fructe de mare, andiva, lime, chivas
- Mini frigarui antipasto, mozzarella cheese, busuioc, pomodiri, prosciuto
- Foie gras cu ananas si ulei de vanilie
- Stridii cu dresing oriental
- Chipsuri cu piept de rata afumat, chutney de rosii, seminte susanm chivas
- Frigarui cu Scoici Saint Jacques, unt aromat, baby caracatita, midii limeta si suc de portocale
Fel Principal – 300g/persoanã
- Ciuperci umplute cu branza Blue
- Calcan cu sos de unt si ardei copt rosu, pomodori sechi
- Dorada cu fenicul la tava
- Muschi de vita cu crema de trufe si rucola
- Piept de rata umplut cu pate din ficat de gasca
- Fructe de mare asortate: rulouri de calamar cu sparanghel, creveti tiger cu sos special, scoici saint
- Muschi de vita cu ardei copti si sos de coriandru
- Piept de rata cu piure de ardei copti rosii
- Piept curcan umplut cu foie gras si sos de artar, coacaze
- Pulpa de rata cu sos de coacaze si portocale
Garnitura 450g/ persoanã
- Orez nero di sepia cu ciuuperci shiitakes, lime si portocala décor
- Sparanghel, ciuperci pleurotus si ardei gras rosu la cuptor, cu parmezan si muguri de pin
- Frigarui de cartofi noi boia dulce, sos de gorgonzola
- Sparanghel la cuptor invelit in sunca serrano piper multicolor
- Tortilla cu ciuperci, pleurotus, rucola, ulei de trufe
- Sparanghel si ardei gras rosu la cuptor, cu parmezan
- Roll trio color ardei capia, file de ansoa, seminte pin
- Cartofi dulci cu rosmarin proaspat la cuptor
- Cornete de cartofi cu rosii cherry, cimbru si ulei de masline
- Broccoli cu pesmet de parmesan si lamaie
Garnitura 450g/ persoanã
- Salata din inimi de palmier cu dressing de lime si miere
- Salata rucola cu cartofi dulci, quinoa, rucola, nuca, parmezan, rodie
- Salata thai cu legume asortate (varza duo, sos soia, zahar brun, morocov, menta)
- Salata de fenicul, iceberg, lamaie si menta
- Salata de sfecla rosie si mango cu branxa moale de capra
Desert – 250g/persoana
- Merenques almond (blat cacao, crema alune padure, bezea cu nuca, migdale)
- Minicapucino cu afine ciocolata
- Sweet Zebra (blat ciocolata si vanilie, crema vanilie, visine, ciocolata)
- Mimosa ( blat vanilie, crema vanilie, bucati de ananas )
- Queen of Chocolate ( blat nuci si cacao,crema englezeasca cu ciocolata,ciocolata)
- White Angel ( Blat vanilie, crema ciocolata alba, blat cocos)
- Piano Keys ( foi cu nuca, blat vanilie si crema de ciocolata)
- Sufleu cu mascarpone, bezele si capsuni
- Tarte de casa cu capsuni, alune si zmeura
- Capsuni, ciocolata fina alba si ciocolata cu lapte
- Pere blanche cu scortisoara si mascarpone
- Ananas caramelizat, mere cu capsuni
- Cosulete de ananas cu kiwi, struguri verzi, coacaze si brandy
Desert – 250g/persoana
- Pâinici cu susan, mac
- Minichifle cu seminte de floarea soarelui
- Pave secara, pave simple…
Bucatarie Americana
Mini Aperitive – 400g/persoana
- Sandwich club
- Aripioare de pui buffalo
- Crispy ribs cu sos special
- Finger de pui cu fulgi de porumb
- Pui picant
- Bacon Mini chessburger
- Cotlete de porc cu sos barbeque
- Creveti marinati
- Sparanghel cu sunca la cuptor
- Fritata americana de cartofi
- Hamburger de vita cu ceapa si ketchup
Garnitura – 400g/persoanã
- Carofi dulci la tava cu ghimbir si oregano
- Fasole verde cu unt si migdale
- Morcovi la cuptor cu unt
- Brocoli gratinat
- Cartofi wedges
- Onion rings
Desert – 200g/persoanã
- Panckes
- Placinta cu dovleac si scortisoara
- Placinta cu mere
- Specialitati paine 30g/persoana
Bucătărie Românească
Mini Aperitive
- Tobă de porc
- Piftie de porc
- Drob de miel
- Brânză telemea de vacă
- Branză de burduf
- Cașcaval afumat
Preparate
- Bulz ciobănesc cu brânză de burduf, smântână
- Păstrăv în frigăruie pe crustă de sare și lămâie la cuptor
- Cârnați de casă afumați prăjiți cu foi de dafin
- Pastramă de oaie la grătar
- Sărmăluțe în foi de varză cu afumătură, ardei iute, mămăliguță
Garnituri
- Orez cu morcov, ardei și verdețuri
- Legume aromate cu ciuperci sote
- Cartofi țărănești cu ardei multicolor
Salate
- Salată de fasole bătută cu ceapă roșie
- Salată de vinete cu roșii
- Salată de boeuf
Desert
- Plăcintă cu dovleac și scorțișoară, plăcinta cu mere, plăcintă cu brânză și stafide, minciunele, cornulețe, rulouri cu miere și nucă
- Cozonac cu nucă și stafide
Specialități pâine
- Pâinici asortate
Bucătărie Grecească
Miniaperitive (Canapés)
- Minifrigărui cu boconcini, guda, struguri și mentă
- Tartine cu mac, somon afumat pe cremă guacamole, roșie uscată și cremă avocado
- Rulouri de prosciutto, pară, salată rucola, parmesan, lime
- Minibline cu amestec în stil thai din crab și coriandru
- Bază cozonac cu brânză de capră, pere și ardei capia copt în oțet
- Tartine cu creveți marinate, rucola și sparanghel
- Bruschete cu rucola, roșii cherry, creveți și rucola
- Chipsuri cu piept de rață afumat, chutney de roșii, semințe susan, chivas
Miniaperitive (Canapés) calde
- Mazăre cu bacon
- Cartofi la cuptor cu roșii
- Vinete cu dovlecei la cuptor cu sos de roșii
- Chifteluțe de pui cu tzatziki
- Keftedes (carne tocată, oregano și mentă)
- Souvlaki cu pulpe de pui
Salate
- Salata grecească
- Salată de fasole verde
- Salată creață cu castraveți
Desert
- Loukoumades (desert format din gogoși prăjite, miere și scorțișoare)
- Koulourakya (prăjitură cu migdale și susan în formă de chec)
- Cheese Cake, Brownie, Minimuffin, Knicker boocker (bezea, cremă mascarpone, fructe de pădure, mentă)
Bucătărie Vieneză
Mini Aperitive (Canapés)
- Foie gras cu sare neagră și dulceață de ceapă
- Salată de crudități cu creveți
- Butter fish cu chives și sos de muștar dulce
- Pastă de măsline cu ciuperci
- Mozzarella buratta (mică) cu prosciuto
- Mille feuille de somon cu brânză Philadelphia
- Foie gras cu dulceață de gutui și sare neagră Himalaia
Preparate
- Medalion de vițel în crustă de nuci și ierburi aromatice pe pat de spanac cu chips de cartofi cu parmezan și rozmarin asezonat cu diferite tipuri de ciuperci trase în tigaie cu unt și ulei de trufe
- Medalion de vânat cu piure de castane și pere poșate în vin roșu
Cheese plate
- Pastă de Roquefort cu ricota pe rye pumpkin bread
- Camembert în fulgi de migdale
- Brânză de capră învelită în ierburi aromatice
- Pecorino
- Cașcaval și branză de capră maturate în ierburi aromatice
- Alune, nuci, migdale
- Smochine proaspete, afine
- Struguri
- Crakers și grissine
Bucătărie Italiană
Mini Aperitive (Canapés)
- Tartine cu pancetta și sparanghel verde, sos remoulade (fără castraveți murați)
- Pepene galben cu prosciutto, miere și rucola
- Minifrigărui cu boconcini, roșii cherry și busuioc
- Gorgonzola, nuci, mentă, miere
- Rulade de clătite cu amestec de ricotta și spanac
- Bruschete cu pasta de măsline și roșii
- Prosciuto crudo înfășurat pe grisine
- Tartine cu mac, somon afumat pe cremă guacamole, roșie uscată și cremă avocado
Miniaperitive calde și garnituri
- Ciabatta cu pui aromat cu boia
- Risotto cu lămâie și mazăre
- Tortelinii cu carne sos alb și salvie
- Linguinii cu scoici și sos pesto
- Ravioli cu pana cucina și parmesan
- Saltimboca alla Romana
- Parmegiana cu mozzarella și parmesan
- Tortilla cu ciuperci, pleurotus, rucola, ulei de trufe în pahare dreptunghiulare
Salate
- Salată Cesar (iceberg, crutoane, pui,dressing maioneză)
- Salată de pene cu pește afumat și andive
- Salată italiană cu mozzarella, ciuperci marinate și jambon afumat
Desert
- Sortimente de miniprăjiturele de casă
- Biscotti, Pere cu nuci și mascarpone
- Tiramisu, mouse Elegant cu fructe de pădure, Knicker Boocker (bezea, cremă mascarpone, fructe de pădure, mentă)
Specialități pâine
- Foccacia
- Crostini cu unt și usturoi
- Minichifle cu semințe de susan și mac
Bucătărie Rusească
Mini Aperitive (Canapés)
- Fructe de mare cu andive (creveți, calamar, baby caracatiță, surimi, marinate și andivă)
- Foietaj cu creveți și sufleu de mazăre
- Castraveți cu anșoa și ouă de prepeliță
- Bitoci (Chiftele rusești din carne de vită cu smântână și ceapă)
- Bline cu smântână și pește afumat
- Tarta cu icre roșii, unt și smântână
- Kulebiac rusesc
- Blinnaya (clătite) servite cu unt, smântână, carne de vită, pui, șuncă, cașcaval, cartofi, ciuperci, telemea (dulce)
Miniaperitive calde
- Pui Kievskaia (piept de pui, unt, verdeață, pesmet alb)
- Stroganoff cu carne de vită (mușchi de vită, ciuperci, ceapă, unt, muștar)
- Minifrigănele de pui cu legume și ciuperci (piept de pui, ardei, ciuperci)
- Piroști cu carne de vită
- Piroști cu pește
- Saslik cu carne de oaie
- Pilimeni (colțunași cu carne, smântână)
Garnituri
- Legume mix la grătar (conopidă, brocoli, morcov)
- Cartofi la cuptor cu verdeață
- Cartofi umpluți cu brânză și porumb
Salate
- Salată rusească de jambon
- Salată rusească cu maioneză (cartofi, mazăre, carne de vită, ciuperci, ceapă roșie, maioneză)
- Salata rusească SHUBA (pește marinat, ceapă roșie, sfeclă roșie, ou, maioneză)
- Salată rusă cu ton și șuncă
- Alivie (salată de boeuf în stil rusesc)
Desert
- Sortimente de miniprăjiturele de casă: Cheese cake, brownie, mouse Elegant cu fructe de pădure, Knicker Boocker (bezea, cremă de mascarpone, fructe de pădure, mentă)
- Frigărui de fructe cu sos de brandy
- Chec cu nuci și dulceață de vișine
- Varencki cu unt
- Kievky tort
Specialități pâine
- Pâinici cu susan
- Minichifle cu semințe de floarea soarelui
Bucătărie Chinezească
Varianta 1
Preparate Wok
- Pui cu legume la wok
- Legume cu paste de orez la wok
- Orez prăjit la wok
- Legume la wok cu urechi de lemn
- Porc cu alune la wok
- Vită cu ceapă la wok
- Pui cu ciperci
- Porc cu bambus
Salate
- Salată de castravete cu usturoi
- Salată de paste de orez cu susan și ceapă verde
- Salată de țelină apio cu morcov
Varianta 2
Preparate Wok
- Pui cu broccoli la wok
- Vită cu legume la wok
- Orez prăjit cu ou la wok
- Porc cu urechi de lemn
- Creveți cu urechi de lemn și țelină apio
- Paste de cartofi cu urechi de lemn
- Pui cu bambus și ciuperci shitake
- Vită cu bambus și legume
Salate
- Salată de paste de orez cu legume și susan
- Salată de ridiche albă
- Pachețele de primăvară
Varianta 3
Sushi
- Maki rolls cu somon (orez, somon, ceapă verde)
- Maki rolls vegetal (morcov, castravete, ridiche albă, ceapă verde)
- Maki rolls cu creveți (castravete, crevete, ginger murat)
Preparate Wok
- Creveți cu morcov la wok
- Pui cu legume la wok
- Paste de cartofi cu ciuperci shitake la wok
Salate
- Salată de legume cu susan și sos de soia
- Salată de orez cu ou și ulei de susan
- Salată de porumb cu ardei gras
Bucătărie Thailandeză
Mini Aperitive (Canapés)
- Chifteluțe de porumb
- Vinete cu busuioc
- Frigărui thai cu creveți și legume picante
- Aperitiv cu crevete, avocado, lime
Preparate
- Carne de vită în stil thailandez cu ardei iute, acetobalsamic
- Frigărui de pui cu lapte de cocos, șofran, coriandru
- Pui cu busuioc, sos de pește, usturoi, ardei iute
- Porc în sos dulce acrișor cu ghimbir
- Somon cu curry
Garnituri
- Orez cu roșii și mazăre
- Orez prăjit cu ananas
- Tăieței cu alune, cocos și legume
Salate
- Salată picantă cu carne de vită
- Salată mixtă cu sos curry
Desert
- Banane prăjite în făină de tapioca, nucă de cocos
- Desert de orez cu fructe și mentă
- Prăjituri cu creme fine de ciocolată, vanilie, cremă fructe exotice
- Banane cu nuca de cocos și sos caramel
Specialități pâine
- Pâinici asortate
Bucătărie Indiană
Mini Aperitive (Canapés)
- Crochete de cartofi cu masala și coriandru
- Chifteluțe cu iaurt
- Porumb și curry (ulei de cocos, ghimbir, chimen, sos picant)
- Chifteluțe dulci de morcov
- Năut în sos de legume
- Crevete la grătar în sos de boia, usturoi
Preparate
- Chifteluțe de miel cu ierburi aromate
- Piept de pui cu ceapă și ardei (piept, unt, lapte, scorțișoară, ghimbir, șofran)
- Pulpe pui tandorii (pulpe de pui, lămâie, cuișoare, chimen, cilli)
- Pui Tikkamassalla
- Pește prăjit cu sos de ardei iute
Garnituri
- Orez jeera (cu semnințe de chimen)
- Orez aromatizat cu mentă
- Paste indiene (morcov, cartofi, ananas)
Salate
- Salată de orez cu curry
- Vinete indiene cu unt și pesmet
- Raită de castravete
Desert
- Frigărui din fructe exotice cu sos brandy (mango, ananas, papaya, avocado, kiwi, banane)
- Prăjituri cu creme fine de ciocolată, vanilie, cremă de fructe exotice
Specialități pâine
- Pâinici asortate
Bucătărie Libaneză
Mini Aperitive (Canapés)
- Foietaj cu creveți și sufleu de mazăre
- Castraveți cu anșoa și ouă de prepeliță
- Dovlecei rosty
- Bruschetă cu cremă feta și pastă de măsline (cocktail măsline)
- Tortadas cu crap afumat capere și porumb
- Bruschetta cu roșii și busuioc
- Bruschetta cu zacuscă de vinete
- Pastă de humus cu sumac și prune uscate
Preparate calde
- Razasfur (carne de oaie, usturoi, sos de rodii, ceapă)
- Srhad de pui (piept de pui, coriandru, usturoi, margarină)
- Kafta (carne de vită, carne de oaie, ceapă, pătrunjel, sos tahină)
- Frigărui din carne de berbecuț (carne de berbecuț, ardei gras colorat, ceapă roșie)
- Fatteh cu pui (piept de pui, lipie, tahină, iaurt, usturoi)
- Falafel (năut, usturoi, pătrunjel, ceapă)
- Arayes kafta (carne tocată de miel în lipie)
Garnituri
- Orez libanez cu legume și sos de rodii (orez basmatic, ceapă, morcov, ardei gras roșu, sos de rodii, ulei de susan)
- Makalli (legume cu usturoi: vinete și dovlecei)
- Mudardara (linte roșie, orez, chimen, ceapă)
Salate
- Salată tabbouleh (grâu sfărâmat, lămâie, pătrunjel, roșii, castravete)
- Salată fatush (lipie prăjită, sos de rodii, roșii, castraveți, ardei gras, salată verde)
- Salată babadanush (vinete coapte, roșii, pătrunjel, ardei gras, suc de lămâie)
Desert
- Prăjitură crocantă cu mere și scorțișoară, plăcintă cu dovleac, plăcintă cu ciuperci
- Cheese Cake, Brownie, Minimuffin, Knicker boocker (bezea, cremă mascarpone, fructe de pădure, mentă), Macarons
- Frigărui de fructe cu mentă și zahăr brun caramel
- Baclava Caju, Cataif
Specialități pâine
- Pâinici cu susan
- Minichifle cu semințe de floarea soarelui
Bucătărie Turcească
Mini Aperitive (Canapés)
- Pastă humus cu sumac și prune uscate
- Foietaj cu brânză sărată și mărar
- Pastă tahină
- Lipii cu pastă humus, boia dulce și năut
- Chifteluțe de legume cu pesmet panko
- Buline din orez arăbesc cu legume și șofran (orez basmatic, ceapă, morcov, ardei gras roșu, sparanghel, sos de rodii)
- Bruschetta cu roșii și busuioc (bagheta crispy, cherry, busuioc, usturoi, ulei de măsline)
- Bruschete cu vinete și roșie cherry
Salate
- Salată tabbouleh (grâu sfărâmat, lămâie, pătrunjel, roșii, castravete)
- Salata fatush (lipie prăjită, sos de rodii, roșii, castraveți, ardei gras, salată verde)
- Salată de sfeclă roșie cu hrean și mere
Desert
- Bezele cu ciocolată și nuci
- Brasil cake
- Brownie
- Diamantină
- Duocaramel
- Millfeuille cu vanilie și nuci
- Frigărui de fructe cu mentă și zahăr brun caramelizat
- Baclava Caju, Cataif
Specialități pâine
- Pâinici cu susan
- Lipie arăbească
- Minichifle cu semințe de floarea soarelui