Varianta 1
Starter
- Cotlet de somon cu sos gazpacho și sparanghel
- Zucchini cu ardei grași, ciuperci și baby corn, glazurate cu oțet balsamic
sau - Ton la grătar cu salsa exotic de avocado, portocală, castravete, sos de lime și coriandru, ginger
- Sparanghel, ciuperci pleurotus și ardei gras roșu la cuptor, cu parmezan și muguri de pin
Fel Principal
- File vită cu sare de mare, unt aromat, cremă de spanac
- Cartofi cu trio cheese și sos roșu usor picant
sau - Piept de rață la cuptor, cu condimente și sos de mere
- Orez nero di sepia cu ciuperci shiitakes, lime și portocală décor
Desert
- Mille feuille cu vanilie și zmeură
sau - Desert Pavlova cu bezea, cremă mascarpone, lime, mentă și fructe de pădure prezentat la pahar
Specialități pâine
- Mini baghete simple și cu semințe asortate


Varianta 2
Starter
- Piept de curcan învelit în Serrano cu umplutură de semințe de pin și ierburi aromate
- Salată aperitiv cu avocado, baby porumb, ardei, brie și rucola pe frunză de radichio
- Salată aperitiv coleslaw servită pe roast beef
Warm Starter
- Roll cu somon, creveți, avocado și caviar pe spumă din lichior de ou și șampanie
Fel Principal
- Chateaubriand, sos Chantilly, sparanghel a la L`imperiale, spanac rizoni
Desert
- Tort chesse cake cu lămâie și sos de fructe de pădure, mentă
Preparate la alegere pentru formarea meniului
Starter (la alegere)
- Caribbean tiger shimp cocktail, mango-tomatillo Salsa
- Rulouri de limbă de mare a la Nicoise
- Parfait de foigras cu gem de chalota
- Somon în crustă de ciuperci, sos verde, sparanghel și parmesan
Warm Starter (la alegere)
- Pește alb învelit în pancetta, prezentat pe sparanghel sos pesto, rissotto cu ciuperci pleurotus
- Scoici Saint Jacques confit con leek, icre de somon, smântână și iaurt
- Piept de rață umplut cu pate din ficat de gâscă, ciuperci pleurotus și sparanghel cu parmesan
- Terina de somon și anghilă afumată cu caviar și semințe germinate
Fel Principal (la alegere)
- Escalop de foie gras de rață cu pere caramelizate și sos de portocale
- Piept de rață marinat în rozmarin, sos de prune uscate și coriandru, kiwi coapte și decojite
- Escalop de foie gras cu ananas, portocală, ulei aromat cu vanilie, roll trio color ardei capia, file de anșoa, semințe pin
- Foie gras cu mandarine caramelizate și prosciutto crudo, crostini cu busuioc verde
- File de vită cu whisky sos de piper verde cu puding de cedar, cartofi suedezi cu miere
- File de vită cu sare de mare, unt aromat, cremă de spanac, cartof copt umplut cu trio chesee
- Roastbeaf cu sos de coriandru, prosciutto, pepene cantalup, zuchinni
- Medalion de vițel în crustă de nuci și ierburi aromatice pe pat de spanac cu chips de cartofi cu parmezan și rozmarin asezonat cu diferite tipuri de Ciuperci trase în Tigaie cu unt și ulei de trufe
- Medalion de vânat (căprioară) cu piure de castane și pere poșate în vin roșu
Desert (la alegere)
- Tort foret noire: blat de cacao însiropat cu cremă de ciocolată, frișcă și vișine din compot
- Tort special: blat cu nucă însiropat cu cremă de ciocolată
- Tort amarene: blat de cacao însiropat cu cremă de ciocolată și amarene
- Tort cicolată: foaie de ruladă și cremă de cicolată
- Tort diplomat cu fructe de pădure
- Tort asortat: ciocolată și diplomat cu fructe de pădure
- Tort mouse de cicolată
- Tort mouse cicolată și diplomat cu fructe de pădure.
