Meniu Bufet Suedez

Varianta 1

Mini Aperitive (Canapés)

  • Blinis cu somon afumat și smântână și ceapă verde
  • Crakers secară cu sparanghel verde și serano, sos remoulade
  • Almond cu struguri și brânză brie și busuioc
  • Tartină cu cremă feta și pastă de măsline
  • Cocktail vegi de creveți, lime și coriandru
  • Mini frigărui cu bocconcini, roșii cherry, busuioc
  • Blue cheese, nuci, mentă, miere
  • Tartine cu ouă de prepeliță, spanac, parmezan
  • Bruschete cu roșii, ardei, măsline kalamata, busuioc
  • Chorizo cu cremă de brânză, măsline verzi, oregano

Fel Principal

  • Pui la grătar cu busuioc, parmezan și ciuperci
  • Pește alb în crusta de pesto, salvie, lămâie
  • Friptură de porc cu muștar dijon, bacon crispy
  • Vită în stil thay cu ghimbir și susan
  • Pulpe de pui în amestec crocant de pesmet și ierburi provance

Garnituri

  • Fasole verde, brocoli, porumb și ciuperci
  • Legume la grătar cu oțet balsamic și parmezan
  • Orez sălbatic cu unt și morcov și ardei
  • Cartofi crocanți cu susan, salvie
  • Paste cu mazăre, rucola, pomodori sechi, sos pesto

Salate

  • Salată de quinoua și trio vegetal (castraveți, roșii, ardei, măsline, busuioc și oregano)
  • Sfeclă și rucola, nuci coapte și parmezan, sweet vinaigrette
  • Thay chicken salad (morcov, salată iceberg, varză roșie, pui, coriandru, porumb)

Desert

  • Tarte cu fructe (coșuleț crocant, cremă fină de vanilie, fructe asortate)
  • Roll cu cacao (biscuiți, crama barot, fulgi de alune)
  • Toffee pere (cremă toffee cu pere, blat vanilie și cacao)
  • Caramel (blat de vanilie, cremă vanilie ciocolată, caramel)
  • Zmeurică (blat duo, zmeură jeleu, ciocolată)
  • Cocos dark (blat cocos, ciocolată dark)
  • Knicker boocker (bezea, cremă mascarpone, fructe de pădure, mentă)
  • Frigărui de fructe cu zahăr brun

Specialități pâine

  • Mini baghete simple și cu semințe asortate

Varianta 2

Mini Aperitive (Canapés)

  • Prosciutto cu parmezan, rucola și rosii cherry
  • Bruschetă de cozonac cu mascarpone, smochină confiată și ardei copt
  • Tartine cu brie, crispy bacon, sparanghel
  • Bruschete cu ciuperci, semințe de pin și coriandru
  • Tartine cu mac, somon afumat pe cremă guacamole, roșie uscată și cremă de avocado
  • Almond cu gorgonzola, pere coapte, cimbru și migdale
  • Tapenada andaluză cu anchoa, castravete și lime
  • Creveți în stil clasic, ușor picanți, avocado și lămâie
  • Frigărui cu bocconcini, busuioc, pomodori secchi și serano
  • Frigărui grecești telemea de capră, oregano, roșii cherry, măslină kalamata și castravete
  • Ou de prepeliță cu sos pesto și green chutney (mazăre, rucola, spanac)
  • Mușchi de vită, susan, cu sos de muștar și castravete murat

Fel Principal

  • Rulouri de pește la tavă învelit în prosciutto cu salvie și sos de capere
  • Somon la grătar cu mojo sos, chimen
  • File de mânzat cu sos verde
  • Fingers de pui cu fistic
  • Crispy ribs cu sos barbeque
  • Escalopuri vieneze de curcan

Garnituri

  • Cartofi cu brânză trio și semințe de susan
  • Rissotto cu sparanghel, mazăre și blue chesse
  • Tagliatele cu brocoli, panceta și sos de smântână dulce
  • Linguini cu sos pesto și muguri de pin
  • Tortelini cu spanac, rucola și sos alb
  • Cartofi dulci cu rozmarin proaspăt la cuptor

Salate

  • Salată spaniolă de ardei copți (ardei copți diferite culori, roșii, oțet, sare, condimente picante, capere)
  • Salata nicoise cu anchois și porumb
  • Salata cu rucola, ciuperci, parmezan, gorgonzola, semințe de dovleac, pepene galben
  • Salata Caesar cu ou și somon afumat

Desert

  • Mini chesse cake
  • Brownie
  • Diamantină (ciocolată, mentă, mascarpone, zmeură)
  • Bezele cu nuci și ciocolată
  • Marble cu fructe confiate, mentă și cereale
  • Florentini (multiblat din alune granulate, ciocolată și caramel)
  • Millfeuille cu vanilie și nuci
  • Duocaramel
  • Prăjitură cu prune (blat cacao, cremă de prune, gril ciocolată)
  • Fructe cu cremă de vanilie și bezea (papaya, ananas și struguri)

Specialități pâine

  • Mini baghete simple și cu semințe asortate

Varianta 3

Mini Aperitive (Canapés)

  • Bline cu cremă de smântână, chivas și manciuria
  • Mini frigărui cu chorizzo, tortelinii, boconcinii, busuioc, ardei și măsline verzi fără sâmburi
  • Tartine cu fructe de mare (creveți, calamar, baby caracatiță, surimi, marinate) sos exotic
  • File de rață afumată și portocale și boconcini
  • Bruscheta cu rockford, smochine și nuci pecan
  • Coppa cu piersică și bocconcini
  • Rulouri cu somon și avocado, icre roșii
  • Cupe cu creveți pane și șofran, sos de maioneză cu lime
  • Pepene galben cu prosciutto, rucola
  • Sparanghel la cuptor învelit în șuncă serrano, piper multicolor
  • Chorizzo cu ou de prepeliță și coriandru
  • Tartar de ton cu capere, castravete murat, chilli, busuioc și pătrunjel
  • Bruschete cu rucola, roșii cherry, creveți și rucola
  • Quiche lorraine cu bacon și ou de prepeliță

Fel Principal

  • Prepelițe la cuptor cu struguri, costiță în sos vinegret, lime
  • Roastbeaf cu sos de coriandru,
  • Frigărui de somon în crustă de ierburi și ghimbir, felie de lime
  • Piept de rață cu sos de fructe de pădure
  • Mușchi de vită umplut cu ierburi aromatice
  • Linguini cu scoici și creveți și pesto (midii, creveți, unt, ceapă, vin demisec)
  • Calamar cu unt, bacon și sparanghel
  • Pui cu brânză, ricotta și salsa de roșii, busuioc

Garnitură

  • Ardei fripți marinați cu mentă și lămâie
  • Cartofi dulci rosti
  • Zucchini cu ardei grași, ciuperci și ceapă, glazurate cu oțet balsamic
  • Linguini cu sos pesto, muguri de pini și rucola
  • Rissotto cu ciuperci, roșii cherry și busuioc verde
  • Cornete de cartofi cu roșii cherry, cimbru și ulei de măsline
  • Broccoli cu pesmet și susan
  • Cartofi wedges cu boia dulce

Salată

  • Salată Cobb (ardei, ciuperci, porumb, iceberg)
  • Salată de sfeclă roșie și mango cu migdale
  • Salată de ton cu andive, orez sălbatic și sos de capere
  • Salata Colleslaw (varză albă, roșie, capere, hrean, maioneză)
  • Salată de brânză halloumi, rucola, portocale, mentă și nuci

Desert

  • Mini chesse cake cu cremă de lămâie
  • Brownie cu migdale
  • Diamantină (ciocolată, mentă, mascarpone, zmeură)
  • Minicroisinii cu migdale și cafea
  • Maffin în caramel și portocală
  • Bezele cu nuci și ciocolată
  • Mini Pavlova cu bezea, spumă de mascarpone, afine, căpșuni și alune de pădure
  • Marble cu fructe confiate, mentă și cereale
  • Florentini (multiblat din alune granulate, ciocolată și caramel)
  • Millfeuille cu vanilie și nuci
  • Duocaramel
  • Knicker Boocker (bezea, cremă mascarpone, fructe de pădure, mentă)
  • Salată de pere marinate cu semințe de coriandru, scorțișoară
  • Toffiffe almound fruits (ananas, struguri și kiwi, cremă caramel, fulgi de migdale)

Specialități pâine

  • Mini baghete simple și cu semințe asortate

Varianta 4

Mini Aperitive (Canapés)

  • Mini frigărui cu mozzarella, roșie cherry, tortelinii și sos pesto
  • Tartine cu brânză comte, prosciutto, muștar Dijon, rucola
  • Sparanghel, crispy prosciutto, brie
  • Escalop  de scoici saint jaques, icre de manciuria, cremă de smântână, spanac baby
  • Portocală, bambini mozzarella, prosciutto crudo, rucola
  • Fingers cu feta, pepene roșu, mentă și aceto balsamic
  • Canapele cu somon fume, cremă guacamole și pomodori secchi
  • Frigărui francais cu brie și struguri, semințe de dovleac și praf de fistic
  • Tartine asiatice cu creveți, coriandru, lime
  • Frigărui cu sfeclă roșie, brânză și semințe, măsline Kalamata
  • Tarte cu ciuperci, pancetta și parmezan
  • Frigărui din bețe de rozmarin cu mozarella și ananas la grill
  • Inele de calamar pane décor sparanghel
  • Ou de prepeliță, icre de somon și chivas, cremă fină de brânză
  • Crostini cu sparanghel verde, serrano și sos remoulade
  • Anchoix cu măsline verzi umplute cu migdale marinate pe scobitoare

Fel Principal

  • Scoici aromate thailandeze (scoici midi, suc de nucă de cocos, chivas)
  • Doradă cu salsa exotică și salvie
  • Curcan cu muguri de pin, pesto și mozzarella
  • Frigărui din saltimbocca de curcan
  • Piept de rață la cuptor, cu condimente și sos de mere
  • Mușchi de vită cu struguri și vin porto, oregano
  • Friptură de porc în serrano cu sos de muștar și piure de conopidă
  • Somon în crustă de ciuperci
  • Creveți tiger înveliți în somon cu sparanghel și sos dulce de ghimbir
  • Escalop de foie gras cu ananas, portocală, ulei aromat cu vanilie
  • Cotlete de vițel învelite în prosciutto, salvie, lime
  • Escalop de scoici saint jaques cu sos de șofran și vin

Garnituri

  • Roll trio color ardei capia, file de anșoa, semințe de pin
  • Varză de Bruxelles cu salote lipicioase, morcovi cu cimbru
  • Cartofi dulci glazurați cu ghimbir și oregano la cuptor
  • Sparanghel și ardei gras roșu la cuptor, cu parmezan
  • Fasole verde păstai cu migdale, suc de lămâie, ceapă roșie, unt
  • Ciuperci asortate cu muguri de pin, măsline și coriandru
  • Ardei fripți marinați cu mentă și lămâie
  • Farfalle cu mazăre și ciuperci și rosii uscate confiate
  • Orez basmatic cu șofran și ciuperci și vin alb

Salată

  • Salată de vită roze, cu germeni, castravete, ciuperci, coriandru, ulei de susan
  • Salată italiană cu tortelinii, creveți ușor picanți, măsline, capere, avocado
  • Salată iceberg, rucola, rodie, goji, semințe de floarea soarelui, roșii cherry, portocale, oțet balsamic, ulei de măsline verzi cu migdale
  • Salată Taboulleh cu suc de lime
  • Salată de humus cu lipie uscată

Desert

  • Sortimente de miniprajiturele:
  • Mini chesse cake cu cremă rooibos și zmeură
  • Brownie cu migdale, coacăze
  • Diamantină (ciocolată, mentă, mascarpone, zmeură)
  • Minicroisinii cu migdale și cafea
  • Maffin în caramel și portocală
  • Bezele cu nuci și ciocolată
  • Mini Pavlova cu bezea, spumă de mascarpone, afine, căpșuni și alune de pădure
  • Princess Torta (marțipan, spumă de vanilie, sos de zmeură)
  • Marble cu fructe confiate, mentă și cereale
  • Florentini (multiblat din alune granulate, ciocolată și caramel)
  • Millfeuille cu vanilie și nuci
  • Frigărui de fructe din mure, căpșuni, pepene, papaya, ananas, struguri, sos brangy
  • Fructe de pădure, mentă, miere și baby meringues

Specialități pâine

  • Pâinici cu susan, mac
  • Minichifle cu semințe de floarea soarelui
  • Pave secară, pave simple

Varianta 5

Mini Aperitive (Canapés)

  • Brânză de capră, pere și ardei capia copt în oțet, bază crocantă
  • Somon afumat în stil asiatic cu ghimbir și sos soia, susan
  • Scobitori grecești cu kalamata, cherry, castravete și brânză cu oregano
  • Brânză Camembert, nuci, miere, merișoare, rozmarin
  • Castravete cu ton ușor picant, susan bicolor, avocado și sos soia
  • Mini frigărui cu boconcini, guda, struguri și mentă
  • Somon roll cu avocado și icre roșii, chivas
  • Frigărui de creveți tandoori și somon cu sos de guacamole, pomodori sechi
  • Foie gras cu smochine caramelizate
  • Blinis cu mascarpone, caviar, ou de prepeliță
  • Black tiger în crustă de tăieței cu sos sweet
  • Brânză Roquefort, prosciutto și rucola, pepene galben
  • Bază crocantă cu inele de calamar și ghimbir, busuioc
  • Cupe fillo cu salată de fructe de mare, andiva, lime, chivas
  • Mini frigărui antipasto, mozzarella cheese, busuioc, pomodiri, prosciuto
  • Foie gras cu ananas și ulei de vanilie
  • Stridii cu dresing oriental
  • Dovlecei rosty cu cremă fină și icre roșii
  • Chipsuri cu piept de rață afumat, chutney de roșii, semințe de susan, chivas
  • Frigărui cu Scoici Saint Jacques, unt aromat, baby caracatiță, midii limetă și suc de portocale

Fel Principal

  • Escalopuri de curcan, ardei și mozzarella, sos de ciuperci
  • Sparanghel învelit în prosciutto la cuptor cu fistic
  • Ciuperci umplute cu brânză Blue și pomodori
  • Calcan cu sos de unt și ardei copt roșu, pomodori sechi
  • Doradă cu fenicul la tavă
  • Cotlet de somon cu sos gazpacho și sparanghel
  • Mușchi de vită cu cremă de trufe și rucola
  • Piept de rață umplut cu pate din ficat de gâscă
  • Friptură de vită și sos chilli, pesto și alune
  • Caribbean tiger shimp cocktail, mango-tomatillo Salsa
  • Ton la gratar cu salsa exotic de avocado, portocală, castravete, sos de lime și coriandru, ginger
  • Fructe de mare asortate: rulouri de calamar cu sparanghel, creveți tiger cu sos special, scoici saint jaques
  • Doradă cu salsa de mango și lime
  • Mușchi de vită cu ardei copți și sos de coriandru
  • Friptură de porc în cidru cu sos de smântână și mustar
  • Piept de rață cu piure de ardei copți roșii
  • Vită marinată cu sos worchestershire și lemongrass
  • Piept curcan umplut cu foie gras și sos de arțar, coacăze
  • Pulpă de rață cu sos de coacăze și portocale
  • Berbecuț cu cimbru și șalote aromate, sos de vin Madeira

Garnitură

  • Orez nero di sepia cu ciuperci shiitakes, lime și portocală décor
  • Sparanghel, ciuperci pleurotus și ardei gras roșu la cuptor, cu parmezan și muguri de pin
  • Linguinii cu pesto rosso și fistic, lime, coriandru
  • Frigărui de cartofi noi cu boia dulce, sos de gorgonzola
  • Sparanghel la cuptor învelit în șuncă serrano piper multicolor
  • Ravioli cu pana cucina și parmesan
  • Tortilla cu ciuperci, pleurotus, rucola, ulei de trufe
  • Fasole păstăi cu prosciutto cu brânză pecorino picantă
  • Zucchini cu ardei grași, ciuperci și ceapă, glazurate cu oțet balsamic
  • Linguini cu sos pesto, muguri de pini și rucola
  • Rissotto cu ricotta, roșii și busuioc verde
  • Sparanghel și ardei gras roșu la cuptor, cu parmezan
  • Roll trio color ardei capia, file de anșoa, semințe de pin
  • Cartofi dulci cu rosmarin proaspăt la cuptor
  • Cornete de cartofi cu roșii cherry, cimbru și ulei de măsline
  • Broccoli cu pesmet de parmesan și lămâie

Salată

  • Salată indoneziană (castraveți, ciuperci, greph, coriandru proaspat, piept pui)
  • Salată de cartofi sileziană
  • Salată din inimi de palmier cu dressing de lime și miere
  • Salată rucola cu cartofi dulci, quinoa, rucola, nuca, parmezan, rodie
  • Salată thai cu legume asortate (varză duo, sos soia, zahăr brun, morocov, mentă)
  • Salată cu bulgur, feta și broccoli
  • Salată  de fenicul, iceberg, lămâie și mentă
  • Salată de sfeclă roșie și mango cu branză moale de capră

Desert

  • Merenques almond (blat cacao, cremă de alune de pădure, bezea cu nucă, migdale)
  • Minicapucino cu afine ciocolată
  • Tiramisu
  • Bisquivi
  • Duocaramel
  • Sweet Zebra (blat ciocolată și vanilie, cremă vanilie, vișine, ciocolată)
  • Mimosa (blat vanilie, cremă vanilie, bucăți de ananas )
  • Queen of Chocolate (blat nuci și cacao, cremă englezească cu ciocolata, ciocolată)
  • White Angel (Blat vanilie, crema ciocolată albă, blat cocos)
  • Piano Keys (foi cu nucă, blat vanilie și cremă de ciocolată)
  • Sufleu cu mascarpone, bezele și căpșuni
  • Tarte de casă cu căpșuni, alune și zmeură
  • Căpșuni, ciocolată fină albă și ciocolată cu lapte
  • Pere blanche cu scorțișoară și mascarpone
  • Ananas caramelizat, mere cu căpșuni
  • Coșulețe de ananas cu kiwi, struguri verzi, coacaze și brandy

Specialități pâine

  • Pâinici cu susan, mac
  • Minichifle cu semințe de floarea soarelui
  • Pave secară, pave simple

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
×
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
FIŞIERE COOKIE NECESARE
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
Afisează modulele cookie necesare
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos nu doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
Afisează modulele cookie necesare
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
Afisează modulele cookie necesare
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră.