Varianta 1
Mini Aperitive (Canapés)
- Blinis cu somon afumat și smântână și ceapă verde
- Crakers secară cu sparanghel verde și serano, sos remoulade
- Almond cu struguri și brânză brie și busuioc
- Tartină cu cremă feta și pastă de măsline
- Cocktail vegi de creveți, lime și coriandru
- Mini frigărui cu bocconcini, roșii cherry, busuioc
- Blue cheese, nuci, mentă, miere
- Tartine cu ouă de prepeliță, spanac, parmezan
- Bruschete cu roșii, ardei, măsline kalamata, busuioc
- Chorizo cu cremă de brânză, măsline verzi, oregano
Fel Principal
- Pui la grătar cu busuioc, parmezan și ciuperci
- Pește alb în crusta de pesto, salvie, lămâie
- Friptură de porc cu muștar dijon, bacon crispy
- Vită în stil thay cu ghimbir și susan
- Pulpe de pui în amestec crocant de pesmet și ierburi provance
Garnituri
- Fasole verde, brocoli, porumb și ciuperci
- Legume la grătar cu oțet balsamic și parmezan
- Orez sălbatic cu unt și morcov și ardei
- Cartofi crocanți cu susan, salvie
- Paste cu mazăre, rucola, pomodori sechi, sos pesto
Salate
- Salată de quinoua și trio vegetal (castraveți, roșii, ardei, măsline, busuioc și oregano)
- Sfeclă și rucola, nuci coapte și parmezan, sweet vinaigrette
- Thay chicken salad (morcov, salată iceberg, varză roșie, pui, coriandru, porumb)
Desert
- Tarte cu fructe (coșuleț crocant, cremă fină de vanilie, fructe asortate)
- Roll cu cacao (biscuiți, crama barot, fulgi de alune)
- Toffee pere (cremă toffee cu pere, blat vanilie și cacao)
- Caramel (blat de vanilie, cremă vanilie ciocolată, caramel)
- Zmeurică (blat duo, zmeură jeleu, ciocolată)
- Cocos dark (blat cocos, ciocolată dark)
- Knicker boocker (bezea, cremă mascarpone, fructe de pădure, mentă)
- Frigărui de fructe cu zahăr brun
Specialități pâine
- Mini baghete simple și cu semințe asortate






Varianta 2
Mini Aperitive (Canapés)
- Prosciutto cu parmezan, rucola și rosii cherry
- Bruschetă de cozonac cu mascarpone, smochină confiată și ardei copt
- Tartine cu brie, crispy bacon, sparanghel
- Bruschete cu ciuperci, semințe de pin și coriandru
- Tartine cu mac, somon afumat pe cremă guacamole, roșie uscată și cremă de avocado
- Almond cu gorgonzola, pere coapte, cimbru și migdale
- Tapenada andaluză cu anchoa, castravete și lime
- Creveți în stil clasic, ușor picanți, avocado și lămâie
- Frigărui cu bocconcini, busuioc, pomodori secchi și serano
- Frigărui grecești telemea de capră, oregano, roșii cherry, măslină kalamata și castravete
- Ou de prepeliță cu sos pesto și green chutney (mazăre, rucola, spanac)
- Mușchi de vită, susan, cu sos de muștar și castravete murat
Fel Principal
- Rulouri de pește la tavă învelit în prosciutto cu salvie și sos de capere
- Somon la grătar cu mojo sos, chimen
- File de mânzat cu sos verde
- Fingers de pui cu fistic
- Crispy ribs cu sos barbeque
- Escalopuri vieneze de curcan
Garnituri
- Cartofi cu brânză trio și semințe de susan
- Rissotto cu sparanghel, mazăre și blue chesse
- Tagliatele cu brocoli, panceta și sos de smântână dulce
- Linguini cu sos pesto și muguri de pin
- Tortelini cu spanac, rucola și sos alb
- Cartofi dulci cu rozmarin proaspăt la cuptor
Salate
- Salată spaniolă de ardei copți (ardei copți diferite culori, roșii, oțet, sare, condimente picante, capere)
- Salata nicoise cu anchois și porumb
- Salata cu rucola, ciuperci, parmezan, gorgonzola, semințe de dovleac, pepene galben
- Salata Caesar cu ou și somon afumat
Desert
- Mini chesse cake
- Brownie
- Diamantină (ciocolată, mentă, mascarpone, zmeură)
- Bezele cu nuci și ciocolată
- Marble cu fructe confiate, mentă și cereale
- Florentini (multiblat din alune granulate, ciocolată și caramel)
- Millfeuille cu vanilie și nuci
- Duocaramel
- Prăjitură cu prune (blat cacao, cremă de prune, gril ciocolată)
- Fructe cu cremă de vanilie și bezea (papaya, ananas și struguri)
Specialități pâine
- Mini baghete simple și cu semințe asortate
Varianta 3
Mini Aperitive (Canapés)
- Bline cu cremă de smântână, chivas și manciuria
- Mini frigărui cu chorizzo, tortelinii, boconcinii, busuioc, ardei și măsline verzi fără sâmburi
- Tartine cu fructe de mare (creveți, calamar, baby caracatiță, surimi, marinate) sos exotic
- File de rață afumată și portocale și boconcini
- Bruscheta cu rockford, smochine și nuci pecan
- Coppa cu piersică și bocconcini
- Rulouri cu somon și avocado, icre roșii
- Cupe cu creveți pane și șofran, sos de maioneză cu lime
- Pepene galben cu prosciutto, rucola
- Sparanghel la cuptor învelit în șuncă serrano, piper multicolor
- Chorizzo cu ou de prepeliță și coriandru
- Tartar de ton cu capere, castravete murat, chilli, busuioc și pătrunjel
- Bruschete cu rucola, roșii cherry, creveți și rucola
- Quiche lorraine cu bacon și ou de prepeliță
Fel Principal
- Prepelițe la cuptor cu struguri, costiță în sos vinegret, lime
- Roastbeaf cu sos de coriandru,
- Frigărui de somon în crustă de ierburi și ghimbir, felie de lime
- Piept de rață cu sos de fructe de pădure
- Mușchi de vită umplut cu ierburi aromatice
- Linguini cu scoici și creveți și pesto (midii, creveți, unt, ceapă, vin demisec)
- Calamar cu unt, bacon și sparanghel
- Pui cu brânză, ricotta și salsa de roșii, busuioc
Garnitură
- Ardei fripți marinați cu mentă și lămâie
- Cartofi dulci rosti
- Zucchini cu ardei grași, ciuperci și ceapă, glazurate cu oțet balsamic
- Linguini cu sos pesto, muguri de pini și rucola
- Rissotto cu ciuperci, roșii cherry și busuioc verde
- Cornete de cartofi cu roșii cherry, cimbru și ulei de măsline
- Broccoli cu pesmet și susan
- Cartofi wedges cu boia dulce
Salată
- Salată Cobb (ardei, ciuperci, porumb, iceberg)
- Salată de sfeclă roșie și mango cu migdale
- Salată de ton cu andive, orez sălbatic și sos de capere
- Salata Colleslaw (varză albă, roșie, capere, hrean, maioneză)
- Salată de brânză halloumi, rucola, portocale, mentă și nuci
Desert
- Mini chesse cake cu cremă de lămâie
- Brownie cu migdale
- Diamantină (ciocolată, mentă, mascarpone, zmeură)
- Minicroisinii cu migdale și cafea
- Maffin în caramel și portocală
- Bezele cu nuci și ciocolată
- Mini Pavlova cu bezea, spumă de mascarpone, afine, căpșuni și alune de pădure
- Marble cu fructe confiate, mentă și cereale
- Florentini (multiblat din alune granulate, ciocolată și caramel)
- Millfeuille cu vanilie și nuci
- Duocaramel
- Knicker Boocker (bezea, cremă mascarpone, fructe de pădure, mentă)
- Salată de pere marinate cu semințe de coriandru, scorțișoară
- Toffiffe almound fruits (ananas, struguri și kiwi, cremă caramel, fulgi de migdale)
Specialități pâine
- Mini baghete simple și cu semințe asortate






Varianta 4
Mini Aperitive (Canapés)
- Mini frigărui cu mozzarella, roșie cherry, tortelinii și sos pesto
- Tartine cu brânză comte, prosciutto, muștar Dijon, rucola
- Sparanghel, crispy prosciutto, brie
- Escalop de scoici saint jaques, icre de manciuria, cremă de smântână, spanac baby
- Portocală, bambini mozzarella, prosciutto crudo, rucola
- Fingers cu feta, pepene roșu, mentă și aceto balsamic
- Canapele cu somon fume, cremă guacamole și pomodori secchi
- Frigărui francais cu brie și struguri, semințe de dovleac și praf de fistic
- Tartine asiatice cu creveți, coriandru, lime
- Frigărui cu sfeclă roșie, brânză și semințe, măsline Kalamata
- Tarte cu ciuperci, pancetta și parmezan
- Frigărui din bețe de rozmarin cu mozarella și ananas la grill
- Inele de calamar pane décor sparanghel
- Ou de prepeliță, icre de somon și chivas, cremă fină de brânză
- Crostini cu sparanghel verde, serrano și sos remoulade
- Anchoix cu măsline verzi umplute cu migdale marinate pe scobitoare
Fel Principal
- Scoici aromate thailandeze (scoici midi, suc de nucă de cocos, chivas)
- Doradă cu salsa exotică și salvie
- Curcan cu muguri de pin, pesto și mozzarella
- Frigărui din saltimbocca de curcan
- Piept de rață la cuptor, cu condimente și sos de mere
- Mușchi de vită cu struguri și vin porto, oregano
- Friptură de porc în serrano cu sos de muștar și piure de conopidă
- Somon în crustă de ciuperci
- Creveți tiger înveliți în somon cu sparanghel și sos dulce de ghimbir
- Escalop de foie gras cu ananas, portocală, ulei aromat cu vanilie
- Cotlete de vițel învelite în prosciutto, salvie, lime
- Escalop de scoici saint jaques cu sos de șofran și vin
Garnituri
- Roll trio color ardei capia, file de anșoa, semințe de pin
- Varză de Bruxelles cu salote lipicioase, morcovi cu cimbru
- Cartofi dulci glazurați cu ghimbir și oregano la cuptor
- Sparanghel și ardei gras roșu la cuptor, cu parmezan
- Fasole verde păstai cu migdale, suc de lămâie, ceapă roșie, unt
- Ciuperci asortate cu muguri de pin, măsline și coriandru
- Ardei fripți marinați cu mentă și lămâie
- Farfalle cu mazăre și ciuperci și rosii uscate confiate
- Orez basmatic cu șofran și ciuperci și vin alb
Salată
- Salată de vită roze, cu germeni, castravete, ciuperci, coriandru, ulei de susan
- Salată italiană cu tortelinii, creveți ușor picanți, măsline, capere, avocado
- Salată iceberg, rucola, rodie, goji, semințe de floarea soarelui, roșii cherry, portocale, oțet balsamic, ulei de măsline verzi cu migdale
- Salată Taboulleh cu suc de lime
- Salată de humus cu lipie uscată
Desert
- Sortimente de miniprajiturele:
- Mini chesse cake cu cremă rooibos și zmeură
- Brownie cu migdale, coacăze
- Diamantină (ciocolată, mentă, mascarpone, zmeură)
- Minicroisinii cu migdale și cafea
- Maffin în caramel și portocală
- Bezele cu nuci și ciocolată
- Mini Pavlova cu bezea, spumă de mascarpone, afine, căpșuni și alune de pădure
- Princess Torta (marțipan, spumă de vanilie, sos de zmeură)
- Marble cu fructe confiate, mentă și cereale
- Florentini (multiblat din alune granulate, ciocolată și caramel)
- Millfeuille cu vanilie și nuci
- Frigărui de fructe din mure, căpșuni, pepene, papaya, ananas, struguri, sos brangy
- Fructe de pădure, mentă, miere și baby meringues
Specialități pâine
- Pâinici cu susan, mac
- Minichifle cu semințe de floarea soarelui
- Pave secară, pave simple
Varianta 5
Mini Aperitive (Canapés)
- Brânză de capră, pere și ardei capia copt în oțet, bază crocantă
- Somon afumat în stil asiatic cu ghimbir și sos soia, susan
- Scobitori grecești cu kalamata, cherry, castravete și brânză cu oregano
- Brânză Camembert, nuci, miere, merișoare, rozmarin
- Castravete cu ton ușor picant, susan bicolor, avocado și sos soia
- Mini frigărui cu boconcini, guda, struguri și mentă
- Somon roll cu avocado și icre roșii, chivas
- Frigărui de creveți tandoori și somon cu sos de guacamole, pomodori sechi
- Foie gras cu smochine caramelizate
- Blinis cu mascarpone, caviar, ou de prepeliță
- Black tiger în crustă de tăieței cu sos sweet
- Brânză Roquefort, prosciutto și rucola, pepene galben
- Bază crocantă cu inele de calamar și ghimbir, busuioc
- Cupe fillo cu salată de fructe de mare, andiva, lime, chivas
- Mini frigărui antipasto, mozzarella cheese, busuioc, pomodiri, prosciuto
- Foie gras cu ananas și ulei de vanilie
- Stridii cu dresing oriental
- Dovlecei rosty cu cremă fină și icre roșii
- Chipsuri cu piept de rață afumat, chutney de roșii, semințe de susan, chivas
- Frigărui cu Scoici Saint Jacques, unt aromat, baby caracatiță, midii limetă și suc de portocale
Fel Principal
- Escalopuri de curcan, ardei și mozzarella, sos de ciuperci
- Sparanghel învelit în prosciutto la cuptor cu fistic
- Ciuperci umplute cu brânză Blue și pomodori
- Calcan cu sos de unt și ardei copt roșu, pomodori sechi
- Doradă cu fenicul la tavă
- Cotlet de somon cu sos gazpacho și sparanghel
- Mușchi de vită cu cremă de trufe și rucola
- Piept de rață umplut cu pate din ficat de gâscă
- Friptură de vită și sos chilli, pesto și alune
- Caribbean tiger shimp cocktail, mango-tomatillo Salsa
- Ton la gratar cu salsa exotic de avocado, portocală, castravete, sos de lime și coriandru, ginger
- Fructe de mare asortate: rulouri de calamar cu sparanghel, creveți tiger cu sos special, scoici saint jaques
- Doradă cu salsa de mango și lime
- Mușchi de vită cu ardei copți și sos de coriandru
- Friptură de porc în cidru cu sos de smântână și mustar
- Piept de rață cu piure de ardei copți roșii
- Vită marinată cu sos worchestershire și lemongrass
- Piept curcan umplut cu foie gras și sos de arțar, coacăze
- Pulpă de rață cu sos de coacăze și portocale
- Berbecuț cu cimbru și șalote aromate, sos de vin Madeira
Garnitură
- Orez nero di sepia cu ciuperci shiitakes, lime și portocală décor
- Sparanghel, ciuperci pleurotus și ardei gras roșu la cuptor, cu parmezan și muguri de pin
- Linguinii cu pesto rosso și fistic, lime, coriandru
- Frigărui de cartofi noi cu boia dulce, sos de gorgonzola
- Sparanghel la cuptor învelit în șuncă serrano piper multicolor
- Ravioli cu pana cucina și parmesan
- Tortilla cu ciuperci, pleurotus, rucola, ulei de trufe
- Fasole păstăi cu prosciutto cu brânză pecorino picantă
- Zucchini cu ardei grași, ciuperci și ceapă, glazurate cu oțet balsamic
- Linguini cu sos pesto, muguri de pini și rucola
- Rissotto cu ricotta, roșii și busuioc verde
- Sparanghel și ardei gras roșu la cuptor, cu parmezan
- Roll trio color ardei capia, file de anșoa, semințe de pin
- Cartofi dulci cu rosmarin proaspăt la cuptor
- Cornete de cartofi cu roșii cherry, cimbru și ulei de măsline
- Broccoli cu pesmet de parmesan și lămâie
Salată
- Salată indoneziană (castraveți, ciuperci, greph, coriandru proaspat, piept pui)
- Salată de cartofi sileziană
- Salată din inimi de palmier cu dressing de lime și miere
- Salată rucola cu cartofi dulci, quinoa, rucola, nuca, parmezan, rodie
- Salată thai cu legume asortate (varză duo, sos soia, zahăr brun, morocov, mentă)
- Salată cu bulgur, feta și broccoli
- Salată de fenicul, iceberg, lămâie și mentă
- Salată de sfeclă roșie și mango cu branză moale de capră
Desert
- Merenques almond (blat cacao, cremă de alune de pădure, bezea cu nucă, migdale)
- Minicapucino cu afine ciocolată
- Tiramisu
- Bisquivi
- Duocaramel
- Sweet Zebra (blat ciocolată și vanilie, cremă vanilie, vișine, ciocolată)
- Mimosa (blat vanilie, cremă vanilie, bucăți de ananas )
- Queen of Chocolate (blat nuci și cacao, cremă englezească cu ciocolata, ciocolată)
- White Angel (Blat vanilie, crema ciocolată albă, blat cocos)
- Piano Keys (foi cu nucă, blat vanilie și cremă de ciocolată)
- Sufleu cu mascarpone, bezele și căpșuni
- Tarte de casă cu căpșuni, alune și zmeură
- Căpșuni, ciocolată fină albă și ciocolată cu lapte
- Pere blanche cu scorțișoară și mascarpone
- Ananas caramelizat, mere cu căpșuni
- Coșulețe de ananas cu kiwi, struguri verzi, coacaze și brandy
Specialități pâine
- Pâinici cu susan, mac
- Minichifle cu semințe de floarea soarelui
- Pave secară, pave simple



