Despre noi

Elegant Catering - Blog

Ordinul Arhitectilor din Romania

26/02/2014

Ordinul Arhitecţilor din România a inaugurat în octombrie, restaurarea Casei Arhitectului Ion Mincu, intemeietor al şcolii naţionale româneşti de arhitectură de la a cărui plecare dintre noi s-a împlinit în anul 2012 un secol.

Ion Mincu are meritul de a fi creat o sinteză unică între modele arhitecturale foarte variate, el va deveni promotorul unui nou stil de arhitectură, numit ulterior stilul neoromânesc (sau neobrâncovenesc, sau naţional).

A fost totodată unul dintre întemeietorii învăţământului superior de arhitectură din România, preşedintele Societăţii Arhitecţilor Români, Universitatea de Arhitectură din Bucureşti îi poartă numele, ca şi câteva străzi din mai multe oraşe ale ţării. Ca o recunoaştere a contribuţiei lui Ion Mincu la dezvoltarea arhitecturii româneşti, Academia Română i-a decernat acestuia, post-mortem, titlul de academician, în cadrul adunării generale din 15 noiembrie 2012

Noi, echipa Elegant Catering, ne simţim foarte onoraţi pentru responsabilitatea de a găzdui un asemenea eveniment, atmosfera creată în acest loc de maximă greutate culturală ne-a mobilizat ca de fiecare dată, şi astfel toţi participanţii prezenţi din multe colţuri ale lumii, au apreciat şi savurat preparatele speciale marca Elegant şi au consimţit în unanimitate profesionalismul şi calitatea serviciilor noastre.

După cum ştiu toţi cei împătimiţi de gastronomie, mâncarea poate reprezenta o frontieră a cunoaşterii, este între altele un paşaport universal, cu ajutorul căruia putem trece orice graniţe. Am imaginat un meniu special internaţional diversificat, pentru care sunt prezentate cele mai grăitoare imagini.

Contactează-ne