Despre noi

Elegant Catering - Meniuri

Revelion 2024

Revelion 2024

Varianta 1 ( minim 10 persoane)

Mini Aperitive (Canapés) – 350g/persoanã

  • Branza Camembert, nuci, miere, merisoare, rozmarin
  • Mar copt invelit in proscitto, miere, fistic si branza de capra
  • Canapele cu somon fume, crema guacamole si pomodori secchi
  • Mini frigarui cu mozzarella, rosie cherry, tortelinii si sos pesto
  • Creveti in crusta de parmezan cu ierburi si usturoi
  • Tarte cu piept de rata afumat, chutney de rosii, seminte susan, chivas
  • Blue chesse, curmale confiate, chivas
  • Branza roquefort, prosciutto si rucola, pepene galben

Specialitati paine – 30g/persoana

  • Mini baghete simple si cu seminte asortate

Fel Principal – 250g/persoanã

  • Muschi de vita la cuptor si ierburi aromatice
  • Escalopuri de curcan, ardei si mozzarella
  • Muschiulet de porc cu sos bourbon si rozmarin
  • Dorada cu salsa exotica si salvie

Garnituri – 300g/persoanã

  • Zucchini cu ardei grasi, vinete si ceapa rosie, glazurate cu otet balsamic
  • Orez salbatic cu ricotta, rosii si busuioc verde
  • Ciuperci asortate cu muguri de pin, masline si coriandru
  • Cartofi cu branza trio si seminte de susan

Salate – 150g/persoanã

  • Salata rucola cu cartofi dulci, quinoa, rucola, nuca, parmezan, rodie
  • Salata de thai cu legume asortate (varza duo, sos soia, zahar brun, morocov, menta)
  • Salata de sfecla rosie nuci si hrean, rucola

Desert – 200g/persoana

  • Oreo mint (blat de menta si ciocolata, crema de ciocolata alba)
  • Carrot cake cu crema de branza fina
  • Mini chesse cake cu crema de lamaie
  • Brownie cu migdale
  • Tarte cu crema de ciocolata si nuci pecan
  • Mille feuille cu crema de vanilie
  • Fructe de padure cu crema de mascarpone si bezea
Revelion 2024

Varianta 2 (minim 15 persoane)

Mini Aperitive(Canapés) – 350g/persoanã

  • Somon afumat in stil asiatic cu ghimbir si sos soia, susan
  • Tartine cu jeleu de caise, branza gouda, chorizo, patrunjel
  • Frigarui de creveti in sos de barbeque cu bacon crispy
  • Tartine cu brie, crispy bacon, sparanghel
  • Pepene galben cu prosciutto, rucola
  • Foie gras cu smochine caramelizate
  • Mini frigarui cu mozzarella, rosie cherry, tortelinii si  sos pesto
  • Frigarui francais cu brie si struguri, seminte de dovleac si praf de fistic

Specialitati paine 30 gr/persoana

  • Mini baghete simple si cu seminte asortate

Fel Principal – 300g/persoanã

  • Piept de rata cu sos de fructe de padure
  • Pui cu branza ricotta si salsa de rosii, busuioc
  • Frigarui de somon in crusta de ierburi si ghimbir, felie de lime
  • Friptura de porc in cidru cu sos de mustar
  • Muschi de vita cu struguri si vin porto, oregano

Garnituri – 400g/persoanã

  • Cartofi dulci glazurati cu ghimbir si oregano la cuptor
  • Ardei fripti marinati cu menta si lamaie
  • Orez nero di sepia cu ciuperci shiitakes, lime si portocala décor
  • Sparanghel, ciuperci pleurotus si ardei gras rosu la cuptor, parmezan si muguri de pin
  • Fasole verde pastai cu migdale, suc de lamaie, ceapa rosie, unt

Salate – 180g/persoanã

  • Salata de ardei capia rosii copti si capere, masline negre, usturoi copt in ulei de masline
  • Salata de sfecla rosie si mango cu Migdale
  • Salata de cruditati cu nuca
  • Salata de hummus cu lipie uscata

Desert -200 gr/persoana

  • Diamantina (ciocolata, menta, mascarpone, zmeura)
  • Minicroisinii cu migdale si cafea
  • Mini chesse cake cu crema rooibos si zmeura
  • Brownie cu migdale, coacaze
  • Bezele cu nuci si ciocolata
  • Duo caramel cu nuca
  • Mini bezele cu crema de mascarpone, alune de padure, afine si capsuni
Revelion 2024

Varianta 3 (minim 20 persoane)

Mini Aperitive(Canapés) – 400g/persoana

  • Canapele cu somon fume, crema guacamole si pomodori secchi
  • Blinis cu crème fraiche, caviar, ou de prepelita
  • Tarte cu piept de rata afumat, chutney de rosii, seminte susan, chivas
  • Tartine cu jeleu de caise, branza gouda, chorizo, patrunjel
  • Tartine cu brie, crispy bacon, sparanghel
  • Crostinii cu pastrav afumat, creme fraice, mar si lemon
  • Tartar de ton cu capere, castravete murat, chilli, busuioc si patrunjel
  • Frigarui francais cu brie si struguri, seminte de dovleac si praf de fistic
  • Tartine asiatice cu creveti, coriandru, lime
  • Briosa cu foaie gras, portocala caramelizata si salvie
  • Crostinii cu branza philadelphia, salote, castravete si piper rosu
  • Prosciutto, rosii pomodori, maioneza si rucola

Specialitati paine 30 gr/persoana

  • Mini baghete simple si cu seminte asortate

Fel Principal 400g/persoanã

  • Piept de rata cu piure de ardei copti rosii
  • Calamar cu unt, bacon si sparanghel
  • Somon cu salsa exotica si salvie
  • Berbecut cu cimbru si salote aromate, sos dulce
  • Frigarui din saltimbocca de curcan
  • Muschi de vita cu struguri si vin porto, oregano

Garnitura 400g/ persoanã

  • Zucchini cu ardei grasi, vinete si ceapa rosie, glazurate cu otet balsamic
  • Rissotto cu ricotta, rosii si busuioc verde
  • Tagliatele cu brocoli, panceta si sos de smantana dulce
  • Cartofi dulci glazurati cu ghimbir si oregano la cuptor
  • Ardei fripti marinati cu menta si lamaie
  • Orez basmatic cu sofran si ciuperci si vin alb

Salata 220g/persoana

  • Salata rucola cu cartofi dulci, quinoa, rucola, nuca, parmezan, rodie
  • Salata de sfecla rosie  cu branza moale de capra
  • Salata de radicchio cu ciuperci la grill
  • Salata de ardei capia rosii copti si capere, masline negre, usturoi copt in ulei de masline
  • Salata tabbouleh cu lipie uscata

Desert 250 gr/persoana

  • Mini chessecake cu crema rooibos si zmeura
  • Brownie cu migdale, coacaze
  • Bezele cu nuci si ciocolata
  • Duo caramel cu nuca
  • Tarte cu crema ciocolata portocale si nuci pecan
  • Marble cu fructe confiate, menta si cereale
  • Trufee invelite in ciocolata si fistic
  • Fructe cu crema mascarpone si bezea (affine, coacaze, mure…)
  • Frigarui de fructe, ananas, kiwi, struguri, papaya
Revelion 2024

Varianta 4 (minim 50 persoane)

Mini Aperitive(Canapés) – 450g/persoana

  • Frigarui cu Scoici Saint Jacques, unt aromat, baby caracatita, midii limeta si suc de portocale
  • Anchoix cu masline verzi umplute cu migdale marinate pe scobitoare
  • Foie gras cu mandarine caramelizate si aceto balsamic
  • Mini frigarui antipasto bocconcini cheese, busuioc, pomodori, prosciuto
  • Somon cu castravete, icre rosii, branza fina si piper multicolor
  • Piersici cu piept de rata afumat (piersici in sirop, piept de rata afumat, mozzarella
  • Black tiger creveti inveliti in prosciutto prezentat pe pahare cu sos special
  • Buline de branza de capra cu ierburi aromate si muguri de pin
  • Crostinii cu ricotta, gem de afine si ardei jalapeno murat
  • Branza cedar, bracon crispy, mustar dijon
  • Creme chesse, branza gruyere, anghinare murata, ceapa rosie
  • Vegie cu avocado, lemon, masline negre confiate, rosii confiate
  • Tartine focacia cu branza de capra, prosciutto, rucola
  • Sparanghel la cuptor invelit in sunca serrano piper multicolor
  • Chorizzo cu ou de prepelita si coriandru
  • Dovlecei rosty cu crema fina si  icre rosii

Specialitati paine 30 gr/persoana

  • Mini baghete simple si cu seminte asortate

Fel Principal – 450g/persoanã

  • Rata cu sos de coacaze si portocale
  • Friptura de porc in serrano cu sos de mustar si piure de conopida
  • Somon in crusta de ciuperci
  • Creveti tiger invelit in somon cu sparanghel si sos dulce de ghimbir
  • Foie gras cu ananas, portocala, ulei aromat cu vanilie,
  • Escalop de scoici saint jaques cu sos de sofran si vin
  • Frigarui de creveti tandoori si somon cu sos de guacamole, pomodori sechi
  • Cotlete de vitel invelite in prosciutto, salvie, lime

Garnitura 500g/ persoana

  • Orez nero di sepia cu ciuperci shiitakes, lime si portocala décor
  • Sparanghel, ciuperci pleurotus si ardei gras rosu la cuptor, parmezan si muguri de pin
  • Farfalle cu mazare si ciuperci si rosii uscate confiate
  • Cartofi douphinoise cu trio chesse
  • Varza de Bruxelles cu salute lipicioase, morcovi cu cimbru
  • Linguinii cu pesto rosso si fistic, lime, coriandru
  • Cornete de cartofi cu rosii cherry, cimbru si ulei de masline
  • Rissotto cu ricotta, rosii si busuioc verde

Salata 300g/persoana

  • Salata de vita roze, cu germeni, castravete, ciuperci, coriandru, ulei de susan…
  • Salata italiana cu tortelinii, creveti usor picanti, masline, capere, avocado
  • Salata iceberg, rucola, rodie, goji, seminte de floarea soarelui, rosii cherry, portocale, otet balsamic,ulei de masline verzi cu migdale
  • Humus de sfecla rosie, alune de padure si menta
  • Salata indoneziana (castraveti, ciuperci, greph, coriandru proaspat, piept pui)

Desert 350 gr/persoana

  • Mini chessecake cu crema rooibos si zmeura
  • Brownie cu migdale, coacaze
  • Diamantina (ciocolata, menta, mascarpone, zmeura)
  • Minicroisinii cu migdale si cafea
  • Muffin in caramel si portocala
  • Bezele cu nuci si ciocolata
  • Mini Pavlova cu bezea, spuma de mascarpone, afine, capsuni si alune de padure
  • Marble cu fructe confiate, menta si cereale
  • Florentini (multiblat din alune granulate, ciocolata si caramel)
  • Millfeuille cu vanilie si nuci
  • Frigarui de fructe din pepene, papaya, ananas, struguri, sos brandy
  • Fructe de padure, menta, miere si baby meringues
  • Tofiffe almound fruits (ananas, struguri si kiwi, crema caramel, fulgi de migdale)
SERVICII INTEGRATE

Servicii incluse in pret

  • Transport gratuit in Bucuresti, ambalaje, consumabile
  •  Aranjarea bufetului si debarasarea spatiului este asiguratã de cãtre personalul nostru gratuit
  •  Montarea pe platouri speciale a bufetului rece, a desertului si a bufetului cald in chafing dish-uri 
  •  Etalarea produselor in functie de specific pe diverse suporturi gen mini platouri, platouri speciale branzeturi, ardezie sau bambus, sticla sau ceramica alba….
  •  Preparatele gen sufleu, mouse, knicher booker,,,, aranjate pe pahare sau boluri speciale
  •  Farfurii ceramicã mari, tacâmuri inox, tãvi si platouri inox, tãvi pentru debarasat, cos rachitã pentru chifle, cos debarasat….
  •  Mese pentru bufet si mese stand up tip cocktail oferite gratuit in functie de arhitectura locatiei sau propunerea de amenajare
  •  Fete de masã pentru bufetul suedez in culori pastelate, fete de masa strech,
  •  Inventar complet pentru pahare de bauturi in functie de sortimentatie aleasa gratuit din partea noastra…
  •  Aranjarea bufetului intr-un stil inedit cu tematica, diferite aranjamente si accesorii care dau unicitate si personalizare a evenimentului.

 

Flexibilitatea construirii unui meniu personalizat intr-un buget propriu sau in functie de preferinte culinare

 

Plata se face cash la livrare

Oferta noastrã poate fi adaptatã în functie de orice buget sau nivel de protocol solicitat!

Comanda se face cu minim trei zile înaintea desfãsurarii evenimentului, pe e-mail la adresa ovidiu@elegantcatering.ro sau pe WhatsApp.

Pentru orice amãnunte sau modificãri ulterioare vã stau la dispozitie.

 

Ovidiu Moroe

0729002525

 

Suntem convinşi că oferta noastră va satisface cerinţele dumneavoastră si asteptam cu interes derularea colaborarii noastre

Conteactează-ne

Plănuiești un eveniment în curând?

Elegant Catering oferă o experiență complet deosebită în ceea ce privește planificarea și realizarea evenimentelor, îmbinând în mod inedit calitatea serviciilor, bunul gust și eleganța prezentărilor.

Fie că este vorba de un eveniment corporativ ori unul de natura socială, o nuntă sau un botez, țelul nostru este acela de a îndeplini cu dedicare și implicare până și cele mai înalte exigențe.

Contactează-ne