Despre noi

Delicii de Crăciun

Răsfăț culinar pentru sărbători magice!

Platouri de Crăciun

Previous slide
Next slide

Servicii incluse în preț:
✓ Transport in Bucuresti, ambalaje, consumabile (platouri negre premium, …)
✓ Livrare asiguratã de personal calificat

*Toate platourile sunt montate pe platouri de unică folosință.

Meniuri Finger Food de Post

CRĂCIUN 2024

Varianta 1

Mini Aperitive (Canapés) – 200g/persoanã

  • Biscuiți crocanți cu cremă fină de hummus și roșii uscate (biscuiți crocanți sau crackers din făină integrală, cu o cremă de hummus și roșii uscate la soare)
  • Crackers din secară cu sparanghel verde și sos de tahini (cracker din secară servit cu sparanghel verde proaspăt și un sos cremos de tahini cu lămâie)
  • Frigăruie cu struguri și tofu afumat, cu busuioc (struguri, tofu afumat tăiat cuburi și frunze de busuioc pe bețișoare pentru un contrast de texture)
  • Tartină cu crema de avocado și pastă de măsline negre (pâine prăjită cu o cremă de avocado fină și pastă de măsline negre tapenade)
  • Mini bouche cu năut și coriandru (mini buchete de năut fiert, amestecat cu coriandru proaspăt, lămâie și ulei de măsline, prezentate sub formă de mici perle de năut)
  • Brânză vegană cu nuci, mentă și miere de agave (brânză vegană din nuci sau soia servită cu nuci prăjite, mentă proaspătă și un strop de miere de agave)
  • Tartine cu legume gratinate și smântână vegană (pâine prăjită cu legume gratinate dovlecel, roșii, vinete și smântână vegană)
  • Bruschete cu Caponata Siciliană (pâine prăjită cu caponata siciliană amestec de vinete, măsline, roșii, capere și busuioc)

Mini Aperitive Calde Servite Reci – 150g/persoanã

  • Fingers de tofu cu fulgi de porumb (tofu marinat, tăiat în fâșii și învelit în fulgi de porumb crocanți, prăjit la cuptor)
  • Mini roll de legume învelite în alge nori (legume proaspete avocado, morcov, castravete învelite în alge nori, servite sub formă de mini rolluri)
  • Pulpe de seitan yakitori cu susan (seitan marinat în sos de soia și gătit la grătar, servit cu semințe de susan și un sos dulce-acrișor yakitori)

Desert – 120g/persoanã

  • Budincă de Tapioca cu Lapte de Migdale și Fructe Tropicale (tapioca gătită în lapte de migdale, servită cu un mix de fructe tropicale mango, papaya, ananas și miere)
  • Tartă de Mere cu Cremă de Migdale (tartă cu blat de post, umplută cu felii de mere, cremă de migdale și miere, coaptă până devine aurie și crocantă)
  • Clătite de Post cu Cremă de Vanilie și Fructe de Pădure (clătite pufoase de post, umplute cu o cremă de vanilie pe bază de lapte de cocos și servite cu un mix de fructe de pădure și sirop de arțar)
  • Biscuiți cu Lămâie și Lavandă (biscuiți fragede de post, aromatizați cu coajă de lămâie și lavandă, servite cu o glazură ușoară de lămâie)

Fructe – 20g/persoanã

  • Frigărui de fructe cu zahăr brun (frigărui din fructe struguri, mandarine, papaya, mamgo, ananas presărate cu zahăr brun caramelizat)

Varianta 2

Mini Aperitive (Canapés) – 200g/persoanã

  • Crackers cu guacamole și roșii uscate (cracker crocanți din secară, serviți cu guacamole avocado, lime, coriandru și roșii uscate la soare)
  • Tartină cu cremă de năut și susan prăjit (pâine prăjită cu o cremă de năut (humus) și susan prăjit, decorată cu frunze de pătrunjel)
  • Mini frigăruie cu struguri, tempeh și busuioc (struguri proaspeți, cuburi de tempeh marinat și frunze de busuioc, servite pe bețișoare)
  • Canapés cu pastă de avocado și roșii cherry (pâine prăjită cu o pastă fină de avocado și felii de roșii cherry, stropite cu ulei de măsline)
  • Tartine cu crema de caju și condimente indiene (pâine prăjită cu cremă de caju amestecată cu condimente indiene, cum ar fi turmeric și coriandru și roșii uscate)
  • Mini bucăți de tofu în crustă crocantă (cuburi de tofu încrustate cu fulgi de porumb și ierburi uscate, gătite la cuptor)
  • Brânză vegană cu nuci caramelizate și miere de agave (felii de brânză vegană din migdale sau caju servite cu nuci caramelizate și un strop de miere de agave)
  • Bruschette cu crema de castraveți și ierburi aromate (pâine prăjită cu un sos cremos de castraveți, mărar și lămâie, garnisită cu pătrunjel și ierburi de sezon)
  • Mini tarta cu tapenade de măsline și ardei iute (mini tartă cu un amestec de măsline verzi și negre, capere, usturoi și un strop de ardei iute)
  • Chipsuri de legume cu sos tzatziki vegan (chipsuri de cartofi dulci și sfeclă, servite cu un sos tzatziki făcut din iaurt de soia și castravete ras)

Mini Aperitive Calde Servite Reci – 150g/persoanã

  • Mini falafel cu sos tahini (chifteluțe crocante din năut, condimente și ierburi, servite cu un sos cremos de tahini)
  • Rulouri de legume în alge nori cu sos de soia (legume proaspete (morcovi, castraveți, avocado) învelite în alge nori, servite cu un sos de soia)
  • Mini kebab de seitan cu legume (cuburi de seitan marinate, prăjite la grătar alături de legume (ardei, dovlecel, ceapă) și un sos de iaurt de soia cu usturoi)

Desert – 150g/persoanã

  • Cremă de Gris cu Lapte de Migdale și Sos de Căpșuni (cremă fină de griș gătită cu lapte de migdale, servită cu un sos de căpșuni proaspete și puțină scorțișoară deasupra)
  • Prăjitură cu Mere și Scorțișoară (prăjitură de post cu mere rase și scorțișoară, coaptă până devine pufoasă și aromată, servită cu un strop de miere)
  • Ruladă de Banane cu Nucă și Miere (foi de plăcintă umplute cu banane feliate, nucă măcinată și miere, rulate și coapte până devin aurii și crocante)
  • Salată de Fructe cu Miere și Nuci (o combinație de fructe proaspete (mere, pere, portocale, struguri), amestecate cu miere și nuci prăjite pentru un plus de crocant)
  • Compot de Pere și Scorțișoară (pere fierte în sirop de apă cu miere și scorțișoară, servite reci cu puțină mentă proaspătă)
  • Chec cu Morcovi și Nucă (chec de post cu morcovi rași, nuci măcinate și un strop de scorțișoară, copt până devine pufos și aromat)
  • Biluțe de Cocos și Miere (biluțe făcute din fulgi de cocos, miere și nucă măcinată, rulate în cacao pentru un gust deosebit)
  • Clătite de Post cu Dulceață de Fructe și Nucă (clătite de post pufoase, umplute cu dulceață de fructe de pădure și nucă măcinată, servite cu miere deasupra)

Fructe – 40g/persoanã

  • Frigărui de fructe cu sirop de agave și lămâie
    (frigărui din fructe de sezon fructe de pădure, ananas, struguri, stropite cu sirop de agave și suc de lămâie proaspăt)

Meniu Fusion Traditional

CRĂCIUN 2024

Varianta 1

Mini Aperitive (Canapés) – 250g/persoanã

  • Platou Fusion de Mezeluri (o selecție de mezeluri tradiționale reinterpretate: tobă de porc cu ierburi aromatice, șorici presat cu semințe de muștar murate, mușchi țigănesc afumat, salam crud uscat, șuncă fiartă cu boia dulce, cuburi de slănină aromată, babic, ghiudem, și salam de casă cu infuzie de trufe)
  • Platou de Brânzeturi Românești cu Ulei de Măsline Aromat (brânzeturi tradiționale din România, precum telemea veche de oaie, brânză de burduf, cașcaval afumat și caș proaspăt, stropite cu ulei de măsline aromatizat cu rozmarin și decorate cu microplante)
  • Platou de Crudități cu Măsline Gourmet și Ierburi (crudități (castraveți, roșii cherry, ardei gras) servite alături de măsline mixte și asezonate cu sare de mare și coajă de lămâie)
  • Tartine cu Zacuscă de Ciuperci și Nuci (vegetarian) (tartine rustice cu zacuscă de ciuperci și nuci, decorate cu microplante și perle de ulei de măsline)
  • Roșii Cherry Umplute cu Salată de Vinete Afumată (vegetarian) (roșii cherry umplute cu o salată cremoasă de vinete, îmbogățită cu usturoi copt și tahini)
  • Pastă de Fasole Bătută cu Ceapă Caramelizată și Paprika Afumată (vegetarian)
    (fasole bătută cremoasă cu un topping de ceapă caramelizată și o notă de paprika afumată)
  • Cremă de Icre și Frunze de Fenicul (icre de crap în cremă cu fenicul și lime)

Fel Principal – 250g/persoanã

  • Chifteluțe de Porc și Vită cu Glazură de Tarhon și Miere (chifteluțe din carne de porc și vită, glazurate cu miere și tarhon, servite cu spirale de castraveți murați)
  • Ciuperci Umplute cu Carne de Porc și Sos de Iaurt cu Ierburi (ciuperci umplute cu carne de porc asezonată, servite cu un sos cremos de iaurt și ierburi proaspete)
  • Bulz Ciobănesc cu Brânză de Burduf și Gem de Bacon (bulz preparat tradițional din mămăligă, brânză de burduf, și servit cu un gem de bacon făcut în casă)
  • Păstrăv în Crustă de Mălai cu Aioli de Verdeață (păstrăv gătit într-o crustă crocantă de mălai, servit alături de un aioli aromat cu ierburi)
  • Cârnați de Plescoi la Grătar cu Sare de Mare Afumată (cârnați Plescoi la grătar, presărați cu sare de mare afumată cu foi de dafin)

Fel Principal Sarmale – 120g/persoanã

  • Sarmale ardelenești cu iaurt și chili afumat (sarmale din carne afumată, servite cu iaurt și chili afumat, alături de mini pătrățele de mămăligă)

Garnituri – 250g/persoană

  • Pilaf de Orez cu Unt și Verdețuri (pilaf de orez cu unt, aromatizat cu verdețuri proaspete și un strop de coajă de lămâie)
  • Mix de Legume la Grătar cu Usturoi și Cimbru (mix de dovlecei, ardei gras, ciuperci și ceapă caramelizată, condimentate cu cimbru proaspăt)
  • Cartofi Țărănești cu Ardei Copt și Mărar (cartofi copți, garnisiți cu cubulețe de ardei copt și mărar proaspăt)
  • Bulete Crocante de Cașcaval cu Miere Picantă (bulete de cașcaval crocante servite alături de un sos de miere picant)
  • Mămăligă cu Parmezan și Paprika Afumată (mămăligă cremoasă cu parmezan ras și un praf de paprika afumată)

Salate – 150g/persoanã

  • Salată Multicoloră de Ardei Copți cu Capere (ardei copți roșii, galbeni și verzi, cu capere și un strop de glazură balsamică)
  • Mix de Murături în Saramură Cu frunze de telina (murături asortate în saramură ușoară, presărate cu piper negru și ulei de măsline)

Desert – 120g/persoanã

  • Mere Coapte cu Smochine, Miere și Nuci Caramelizate (jumătăți de mere coapte, umplute cu smochine și stropite cu miere, decorate cu nuci caramelizate)
  • Platou de Fructe Asortate cu Accente Exotice (felii de fructe de sezon și exotice, cum ar fi ananas, kiwi și bobițe de rodie)
  • Plăcinte cu Brânză Dulce și Sirop de Flori de Portocal (plăcinte cu brânză dulce și stafide, servite cu un sirop delicat de flori de portocal)

Pâine Artizanalã – 100g/persoanã

  • Mini Chifle Artizanale Asortate (o selecție de chifle mini cu ierburi, semințe și infuzii aromate)

Varianta 2

Mini Aperitive (Canapés) – 300g/persoanã

  • Platou de Mezeluri Tradiționale cu Arome Moderne (toba de porc reinterpretată cu mirodenii exotice, șorici presărat cu pudră de paprika afumată, mușchi țigănesc marinadă în usturoi și ierburi, salam crud uscat cu o tușă de piper negru proaspăt măcinat, și șuncă fiartă cu boia dulce și chili)
  • Selecție de Brânzeturi Românești cu Note Moderne (cas proaspăt, telemea de oaie maturată, brânză de burduf și cașcaval afumat, servite cu miere de trandafir și un strop de ulei de măsline aromatizat cu rozmarin)
  • Crudități Asortate cu Fructe și Măsline Gourmet (mix de crudități (castraveți, roșii cherry, ardei gras), struguri, mere verzi, bucăți de ananas și kiwi, acompaniate de măsline gourmet și un strop de oțet balsamic cu fructe)
  • Salată Aperitiv cu Legume și Păstăv Fume (castraveți proaspeți, roșii cherry și ardei copt, combinate cu file de păstrăv afumat și dressing de iaurt cu usturoi)
  • Tartine de Zacuscă de Vinete și Ardei (zacuscă fină cu ulei de măsline, servită pe pâine prăjită, decorată cu rucola și fulgi de ardei iute)
  • Mini-Rulade de Vițel cu Cremă de Hrean (fâșii fine de carne de vițel, rulate cu cremă de hrean și felii subțiri de castraveți murați)
  • Tartine cu Salată de Pui (tartine cu mix de piept de pui, țelină și mere verzi, servite pe pâine de casă)
  • Clătite Umplute cu Cârnați Artizanali și Sos de Roșii (clătite delicate, umplute cu cârnați afumați artizanal, servite cu un sos ușor de roșii și busuioc)

Fel Principal – 250g/persoanã

  • Mini Bulz cu Brânză de Burduf și Glazură de Smântână Afumată (bulz ciobănesc reinterpretat, cu brânză de burduf și o glazură fină de smântână afumată)
  • Ceafă de Porc Impănată cu Slănină și Miere de Trufe (ceafă de porc fragedă, împănată cu slăninuță afumată și un strop de miere de trufe pentru o aromă rafinată)
  • Frigărui de Porc și Cârnați cu Legume Marinate (frigărui cu carne de porc și cârnați, alternând cu legume colorate marinate în ulei de măsline și oregano)
  • Tochitură Moldovenească cu Mămăliguță Cremă și Brânză de Oaie (tochitură de carne suculentă servită cu mămăliguță cremoasă și brânză de oaie rasă)
  • Pui a la Bunica cu Sos de Ciuperci și Mămăliguță (pui fraged în sos de ciuperci cu usturoi și cimbru, alături de mămăliguță fină)
  • Frigărui de Păstrăv în Crustă de Sare și Lămâie (frigărui de păstrăv rumenite într-o crustă de sare de mare și lămâie)
  • Pulpa de Miel cu Rozmarin și Usturoi la Tava (pulpa de miel aromată cu rozmarin și usturoi, preparată lent pentru o frăgezime perfectă)

Fel Principal Sarmale – 180g/persoanã

  • Sarmale Ardelenești cu Iaurt Picant și Mămăliguță (sarmale ardelenesti cu afumătură, asezonate cu iaurt ușor picant și servite cu mini mămăliguțe crocante)

Garnituri – 250g/persoană

  • Legume Mix Grătar cu Usturoi și Rozmarin (mix de ardei, dovlecei, vinete, roșii și ceapă roșie, rumenite pe grătar cu usturoi și rozmarin proaspăt)
  • Pilaf de Orez Aromat cu Legume de Sezon (orez basmati cu legume proaspete și condimente orientale)
  • Cartofi cu Brânză și Verdeață în Sos de Iaurt (cartofi la cuptor, acoperiți cu un sos de iaurt și ierburi aromatice, presărați cu brânză de capră)
  • Fasole Verde cu Usturoi și Semințe de Pin (fasole verde cu usturoi și semințe de pin prăjite.
  • Ghiveci de Legume cu Aromă de Cimbru (mix de legume gătite lent, cu cimbru și piper negru)
  • Pilaf cu Prune Uscate și Scorțișoară (orez cu prune uscate și o ușoară aromă de scorțișoară pentru un gust deosebit)
  • Mămăligă cu Parmezan și Boia Afumată (mămăligă cremoasă, presărată cu parmezan și boia afumată)

Salate – 150g/persoanã

  • Salată de Castraveți Murați cu Miere și Mentă (castraveți murați într-un sos de miere cu un accent de mentă)
  • Murături Asortate (murături clasice românești asortate, cu un strop de ulei de măsline extravirgin)
  • Salată de Vinete Prăjite și Ardei Copt (inete prăjite și ardei copt în ulei de măsline, cu o ușoară aromă de usturoi)
  • Salată de Pui cu Ciuperci, Roșii și Brânză Telemea (salată de pui fraged, cu ciuperci rumenite, roșii proaspete și brânză telemea)
  • Salată Pescărească cu File de Pește Marinat (mix de verdețuri și file de pește marinat, completat cu roșii și ceapă roșie)

Desert – 120g/persoanã

  • Clătite cu Magiun de Prune și Nuci Caramelizate (clătite fine umplute cu magiun de prune și decor de nuci caramelizate)
  • Cozonac cu Nucă, Stafide și Esență de Rom (felii de cozonac pufos cu nucă și stafide, aromat cu rom)
  • Platouri cu Fructe Proaspete și Exotic (fructe de sezon și exotice: struguri, kiwi, ananas și rodii)
  • Brioșe cu Măr și Scorțișoară (brioșe pufoase, cu bucăți de măr și scorțișoară, servite cu o cremă de mascarpone și miere)
  • Plăcintă Tradițională cu Brânză și Portocală (plăcintă cu brânză dulce, aromată cu coajă de portocală și servită cu miere și nucă)
  • Prăjitură de Dovleac cu Alune de Pădure (prăjitură de dovleac, servită cu alune de pădure caramelizate)

Pâine Artizanalã – 100g/persoanã

  • Mini Chifle Artizanale Asortate (o selecție de chifle mini cu ierburi, semințe și infuzii aromate)

Meniu Tradițional de Crăciun

CRĂCIUN 2024

Varianta 1

Mini Aperitive (Canapés) – 250g/persoanã

  • Platouri cu racituri traditionale asortate(toba de porc, sorici, muschi file, salam crud uscat, sunca fiarta cu boia dulce, slanina, babic, ghiudem, salam de casa…)
  • Platouri cu branzeturi romanesti asortate (cas, telemea veche de oaie, branza burduf, cascaval afumat…)
  • Cruditãti asortate cu masline (castraveti, rosii, ardei gras, masline 3 culori…)
  • Tartine cu zacusca de ciuperci

Fel Principal – 200g/persoanã

  • Chiftelute din carne porc-vita cu tarhon
  • Pastrav in crusta de malai
  • Pui la cuptor cu sos de rosii
  • Carnati de casa afumati prajiti cu foi de dafin

Garnituri – 220g/persoanã

  • Orez cu unt si verdeturi
  • Dovlecei, ardei cu legume aromate cu ciuperci sote
  • Cartofi taranesti cu ardei multicolor
  • Dovlecei pane

Salate – 120g/persoanã

  • Salata de sfecla cu hrean
  • Cocktail de ardei capia copti multicolori
  • Salata de muraturi asortate
  • Varza murata cu piper si ulei de masline

Desert – 120g/persoanã

  • Mere coapte cu smochine, miere si nuca
  • Placinta cu mere si nuca
  • Placinta cu dovleac si scortisoara
  • Placinta cu branza si stafide
  • Prajitura de casa cu gem de prune

Specialitati Paine – 100g/persoanã

Varianta 2

Mini Aperitive Reci – 300g/persoanã

  • Platouri cu racituri traditionale asortate (toba de porc, sorici, muschi afumat, salam crud uscat de casa, sunca afumata…)
  • Platouri cu branzeturi romanesti asortate (cas, cascaval, cascaval afumat, urda, branza de vaci…)
  • Cruditãti asortate cu masline (castraveti, rosii, ardei gras, masline kalamata, verzi si negre…)
  • Piftie de porc
  • Zacusca cu legume
  • Fasole batuta cu sos de ceapa prajita

Fel Principal – 220g/persoanã

  • Ceafa de porc cu ierburi la cuptor
  • Pastrav in malai cu sos de usturoi
  • Ostropel de pui cu legume si usturoi (bucati de piept de pui, pulpe de pui, legume, sos demi-glace)
  • Parjoale moldovenesti cu sos de rosii, maghiran
  • Ciuperci umplute cu carne porc si ierburi aromate

Sarmale/mamaliga/ardei iute/smantana 2 buc – 100g/50g/10g/20g

  • Sarmale tradiționale cu mămăliguță, ardei iute si smantana

Garnituri – 250g/persoanã

  • Cartofi gratin cu kaiser si cascaval
  • Legume mix la gratar (ardei, dovlecei,vinete,rosii,ceapa rosie)
  • Pilaf de orez cu legume
  • Fasole verde cu ciuperci si patrunjel

Salate – 150g/persoană

  • Salata de sfecla rosie cu hrean
  • Varza murata cu piper si ulei de masline
  • Salata de ardei copti cu praf de piper
  • Salata taraneasca cu cartofi si mustar

Desert – 200g/persoanã

  • Prajitura traditionala cu mere
  • Cozonac cu nuca si stafide
  • Salam de biscuiti
  • Clatite cu magiun si nuca
  • Minciunele

Specialitati Paine – 100g/persoanã

  • Pâinici albe si cu secara 
  • Mini ciabatta, multicereal, mini chifle albe

Varianta 3

Mini Aperitive Reci – 350g/persoanã

  • Platouri cu racituri traditionale asortate(ghiudem, babic, muschi tiganesc, salam crud uscat, sunca fiarta cu boia dulce…)
  • Platouri cu branzeturi romanesti asortate (cas, telemea veche de oaie, branza burduf, cascaval afumat, urda…)
  • Cruditãti asortate cu masline (castraveti, rosii, ardei gras, struguri, mere, ananas, kiwi…)
  • Poganici din jumari de porc, smantana ou
  • Clatite cu carnati
  • Piftie banateana

Fel Principal – 250g/persoanã

  • Pulpa de porc impanata cu cimbru, slanina si usturoi
  • Chiftele de peste
  • Frigarui cu carne de porc, carnati si legume
  • Pastrama de oaie la ceaun
  • Pui couqlet la cuptor
  • Carnati de plescoi afumati prajiti cu foi de dafin

Mici – 80g/persoanã

  • Mici din carne de porc/vita cu mustar

Sarmale/mamaliga/ardei iute/smantana – 200g/100g/10g/40g

  • Sarmale de foi de varza si foi de vita cu mamaliga, ardei iute si smantana – 4bucati/persoana

Garnituri – 300g/persoanã

  • Bulete de cascaval
  • Brocolii pane
  • Cartofi cu branza de burduf si verdeata sos de iaurt
  • Orez cu ciuperci si prune uscate
  • Ghiveci taranesc de legume cu ceapa rosie

Salate – 150g/persoanã

  • Salata de gogosari cu tarhon
  • Salata orientala
  • Salata de legume si patrunjel
  • Salata de ghebe
  • Salata de varza rosie cu masline si mar
  • Salata de icre de crap
  • Salata de vinete

Desert – 200g/persoanã

  • Prajitura cu visine
  • Cozonac cu nuca si stafide
  • Turta cu marmelada de fructe
  • Crema de zahar ars
  • Rulada buturuga

Specialitati Paine – 30g/persoanã

  • Pâinici albe si cu secara
  • Mini ciabatta, multicereal, mini chifle albe

Meniuri de Post

CRĂCIUN 2024

Varianta 1

Mini Aperitive (Canapés) – 200g/persoanã

  • Bruschete cu rosii, ardei, masline kalamata, busuioc
  • Lipie cu pasta humus, rosie uscata
  • Pateuri gougere cu zacusca de legume
  • Bruscheta cu salata de ciuperci si marar
  • Frigarui cu masline, rosii cherry, branza tofu

Fel Principal – 150g/persoanã

  • Chiftelute de legume cu pesmet
  • Sarmale de post umplute cu orez si ciuperci
  • Bilute de morcov cu spanac si ardei

Garnituri – 180g/persoanã

  • Fasole verde, brocoli, porumb si ciuperci
  • Orez salbatic cu unt si morcov si ardei
  • Cartofi crocanti cu susan, salvie

Salate – 120g/persoanã

  • Sfecla si rucola, nuci coapte, sweet vinaigrette
  • Salata orientala de post cu cartofi, masline si castraveti acri
  • Salata de fasole batuta cu ceapa rosie

Desert – 120g/persoanã

  • Placinte cu mere,
  • Placinta cu dovleac
  • Plavcinta cu gem si nuca
  • Cornulete cu marmelada si nuca

Varianta 2

Mini Aperitive (Canapés) – 200g/persoanã

  • Bruschete cu rosii, ardei, masline kalamata, busuioc
  • Lipie cu pasta humus, rosie uscata
  • Pateuri gougere cu zacusca de legume
  • Vol au vent salata de ciuperci si marar
  • Frigarui cu masline, rosii cherry, branza tofu
  • Tartine cu rosie, pesto de spanac si busuioc

Fel Principal – 150g/persoanã

  • Chiftelute de legume cu pesmet
  • Noodles cu legume
  • Bulete de cartofi cu ciuperci si sos de rosii
  • Lasagna vegetala

Garnituri – 180g/persoanã

  • Fasole verde, brocoli, porumb si ciuperci
  • Orez salbatic cu morcov si ardei
  • Cartofi crocanti cu susan
  • Farfalle cu mazare, pomodori sechi, sos pesto

Salate – 120g/persoanã

  • Sfecla si rucola, nuci coapte, sweet vinaigrette
  • Salata de fasole batuta cu ceapa caramelizata
  • Salata de rosii cherry, castravete si rucola si suc de lamaie

Desert – 120g/persoanã

  • Placinte cu mere si nuca
  • Placinte cu gem de pruna
  • Placinta cu morcovi
  • Cornulete cu marmelada si nuca
  • Mere pe blat de orez

Varianta 3

Mini Aperitive (Canapés) – 250g/persoanã

  • Frigarui de trio masline cu oregano
  • Roll de clatite de post umplute cu ciuperci
  • Dovlecei pane
  • Bruscheta cu Caponata ala Siciliana
  • Tartina cu icre de fasole batuta cu ceapa caramelizata
  • Rulouri aperitive cu pate vegetal, ardei multicolor si ceapa
  • Quiche cu cartofi dulci

Fel Principal – 150g/persoanã

  • Musaca de vinete
  • Chiftelute de linte
  • Ciuperci umplute cu legume
  • Snitele de soia
  • Canneloni cu spanac

Fel Principal Sarmale – 120g/persoanã

  • Sarmale de post umplute cu orez si ciuperci

Garnituri – 180g/persoanã

  • Cartofi dulci la cuptor cu ierburi aromate
  • Spaghetti din legume cu tofu si arahide (ghimbir, soia, ulei susan, morcovi, coriandru)
  • Ratatouille de legume la gratar
  • Mamaliguta
  • Pilaf cu nuci, morcovi, champignon, stafide si seminte

Salate – 120g/persoanã

  • Bulgur cu legume asortate, cartofi suedezi copti, rucola si sos vinaigrette
  • Salata orientala de post cu cartofi, masline si castraveti acri
  • Salata de naut cu morcov, fenicul, portocala si migdala

Desert – 120g/persoanã

  • Placinte cu dovleac
  • Negresa cu nuca
  • Cornulete cu magiun
  • Prajitura cu visine
  • Mini mucenici
  • Placinta cu spanac
  • Mar copt cu scortisoara
  • Pasca de orez cu dulceata de afine
SERVICII INTEGRATE

Servicii incluse in pret

✓ Transport in Bucuresti, ambalaje, consumabile(servetele, etc)
✓ Livrare asiguratã de personal calificat
✓ Debarasarea spatiului este asiguratã de cãtre personalul nostru
✓ Farfurii ceramicã, tacâmuri inox, platouri inox/ceramica/sticlã, tãvi aderente pentru debarasat, cos rachitã pentru chifle, cos gunoi
✓ Aranjarea bufetului intr-un stil inedit, diferite aranjamente si accesorii care dau unicitate si personalitate evenimentului.
✓ Mese bufet cât si mese inalte pentru servire
✓ Fete de masã pentru bufetul suedez
✓ Inventar bãuturi: cesti cafea, farfuriute, pahare sonda
✓ Aranjamente florale în functie de spatiu pentru bufet

*Servire asigurata de ospatari pe durata evenimentului, cost 450lei/ospatar/zi, fara TVA

Oferta noastrã poate fi adaptatã în functie de orice buget sau nivel de protocol solicitat!

Plata se face 50% în avans la comandã, diferenta se achitã în termen de 3 zile prin OP sau in termen de 15 zile de la desfãsurarea evenimentului prin fila CEC sau bilet la ordin.

Comanda se face cu minim trei zile înaintea desfãsurarii evenimentului, pe e-mail la adresa ovidiu@elegantcatering.ro sau pe WhatsApp.

Pentru orice amãnunte sau modificãri ulterioare vã stăm la dispozitie.

 

Ovidiu Moroe – 0729 002 525

Corneliu Toma – 0729 005 858

 

Suntem convinşi că oferta noastră va satisface cerinţele dumneavoastră si asteptam cu interes derularea colaborarii noastre

Conteactează-ne

Plănuiești un eveniment festiv de Crăciun?

Elegant Catering oferă o experiență complet deosebită în organizarea evenimentelor de sărbători, îmbinând magia Crăciunului cu rafinamentul preparatelor și eleganța prezentărilor.

Fie că este vorba de o petrecere corporate sau de un eveniment familial, scopul nostru este să aducem spiritul Crăciunului în fiecare detaliu, cu pasiune și dedicare pentru cele mai înalte standarde.

Contactează-ne