Despre noi

Elegant Catering - Blog

Intact Junior Party

26/02/2014

1 iunie a fost prilej de mare sărbătoare pentru copiii angajaţilor Grupului Intact, care au fost invitaţi, împreună cu părinţii, la o petrecere în aer liber, la Grădină Valorilor, din Parcul Tineretului.

Magicieni, regi, prinţese şi clovni i-au distrat pe cei mici, tinere artiste i-au pictat pe faţă şi i-au transformat în personaje de poveste.

Dintre prezentatorii şi realizatorii de emisiuni prezenţi de Ziua Copilului la iarbă verde au fost Alină Puşcaş care l-a însoţit pe Eric, fiul lui Andrei Aradits, Maria Coman, Alessandra Stoicescu sau Irina Cordoneanu.

Unul dintre invitaţii speciali ai petrecerii a fost Marinică Ambrose, băieţelul – imagine al campaniei “Lăsaţi-mă să invăţ”, adoptat la distanţă de Alessandra Stoicescu la sfârşitul anului trecut. Sosit împreună cu tatăl dintr-un sătuc din Moldova, puştiul de trei anişori a fost uimit de numărul mare al copiilor care veniseră să-l invite la joacă, de imensele tobogane gonflabile, de muzică şi de personajele de poveste care prinseseră viaţă. Marinică s-a aflat, de altfel, la prima ieşire din localitatea în care s-a născut, astfel că, pentru el, totul a avut dimensiuni de basm. În programul pus la cale de Fundaţia Mereu Aproape şi Alessandra Stoicescu, puştiul va mai vizita Muzeul Antipa şi va merge la un spectacol la teatrul de păpuşi.

– jurnalul.ro

Contactează-ne