Despre noi

Elegant Catering - Blog

Ambasada Japoniei

03/03/2015

Într-un climat ceremonios şi cu rigorile diplomatice care se impun, Elegant Catering a contribuit la succesul desfăşurării unui prestigios eveniment organizat de Ambasada Japoniei la Muzeul de Artă din Bucureşti.

Ne-a făcut o mare onoare şi plăcere să putem călători prin gastronomia acestei părţi de lume, printre noi şi felurite arome şi texturi, având astfel posibilitatea de a descoperi şi pentru cei din jur noi idei şi de a oferi şi altora acces la diferite culturi prin intermediul gastronomiei acestora.

Bucătăria japoneză respectă cu stricteţe tradiţia unui popor şi a unei civilizaţii, refectându-i esenţa intimă.

Echipa Elegant Caterimg s-a conformat cu deosebit interes, talent şi cu grijă pentru cele mai mici detalii, am reuşit să dăm evenimentului un puternic “gust” estetic de la miniaturi delicate în feluri de preparate la aranjamente specifice florale sau aranjări ale bufetelor, barurilor, meselor stand up…

Am putea din nou să concluzionăm că suntem datori faţă de cele zece mii de papile gustative pe care le avem şi care stau în aşteptarea a noi şi noi senzaţii care le-ar ieşi în cale. Principiul nostru de a oferi din toate cele cinci gusturi: dulce, sărat, acru, amar şi umami (cel de-al cincelea gust descoperit de japonezi care s-ar putea descrie drept un gust de pământ şi carne).

Contactează-ne