Despre noi

Elegant Catering

Eleganța
dincolo de tipare

Elegant Catering oferă o experiență complet deosebită în ceea ce privește planificarea și realizarea evenimentelor, îmbinând în mod inedit calitatea serviciilor, bunul gust și eleganța prezentărilor.

EVENIMENTE PERSONALIZATE

Tematica,
concept si décor

Realizam evenimente cu personalitate din punct de vedere al stilului si decorului, in functie de tematica si conceptul ales. Departamentul nostru dedicat se va ocupa de aspectul si designul bufetului dumneavoastra detaliat, de la cromatica si tema generala, alegerea platourilor pentru servirea preparatelor, pana la cele mai mici amanunte legate de décorul logistic si aranjamentele florale.  Puteti alege dintre variantele noastre standard de prezentare sau putem crea un bufet inedit, special pentru evenimentul dumneavoastra.

SERVICII INTEGRATE

Bucătari, ospătari și barmani profesioniști

Ne dorim ca toti cei care apeleaza la serviciile noastre, sa aiba parte de o adevarata experienta completa si complexa, la cele mai inalte standarde, iar preparatele gustoase necesita o servire atenta si eleganta dar si o organizare exemplara. Va punem la dispozitie personal calificat, instruit si atent selectionat, atat bucatari, cofetari si preparatori ce se ocupa de realizarea meniurilor, event planner dedicat evenimentului dumneavoastra ce se va ocupa de asistenta si consultanta pana la finalizarea acestuia, dar si ospatari si barmani specialisti ce vor fi la dispozitia dumneavoastra pe tot parcursul evenimentului.

Ce spun clienții

Testimoniale

Conteactează-ne

Plănuiești un eveniment în curând?

Elegant Catering oferă o experiență complet deosebită în ceea ce privește planificarea și realizarea evenimentelor, îmbinând în mod inedit calitatea serviciilor, bunul gust și eleganța prezentărilor.

Fie că este vorba de un eveniment corporativ ori unul de natura socială, o nuntă sau un botez, țelul nostru este acela de a îndeplini cu dedicare și implicare până și cele mai înalte exigențe.

Contactează-ne